IRC-Galleria

springggg<3Tiistai 23.02.2010 03:50

nii tosiaa taalla pallon toisella puolella tuli tossa viimeviikolla ihana aurinkokeli<3 ja se nyt on kestany tassa pari paivaa, taalla kylla vielaki menee pakkasen puolelle oisin, mutta AURINKO!!!! se tuli ja teki musta taas elavaisemman ihmisen<3 tosiaa huomenna ja ylihuomenna sataa, mut sitte taaas on aurinkokelit jeaa!! ja teilla siella lunta ja -20 pakkasta, et onnea :) toisaalta oon kylla kaipaillu lunta, mut oon pari kertaa kayny taalla vuorilla, ni siella sitten tullu nahtya lunta!

Niii tosiaan, tossa lauantaina tuli tehtya semmosta ku snowtubing (en tiia onko sille suomalaista nimea), mut siis siina mennaa hissilla ylos ja sulla on semmone vahan uimarenkaan tapanen sydeemi, ja siina sitte lasket alas sita rinnetta :D iha taju hauskaa, mut se on pelottavaa, ku se menee ympyraa ja oot iha hukassa, etta minne oot menossa. Onneks siella sentaa on kourut, muute ei tulis kylla siitakaa yhtaa mitaa. Ei luoja etta siella oli jonot, me kerettiin laskee se maki jotain 10-12 kertaa neljassa tunnissa :DD

no mitas muuta... hmm, no huomenna alkaa BASEBALL harkat, janskaaaaaa! meen ja kusen :) mut tosiaa, sain rapylan ja nastakenkulit iha sika halvalla, vaan $30! se ei vaa oo mahollista, ja se rapyla oli viela uus, ja ne kengat nyt on kaytetyt, mut melkeimpa sama ku uuet, eli niita on kaytetty ehka max 10 kertaa, etta JEA vahan oon onnellinen!

eipa tassa nyt kovin paljoo muuta ookkaa tapahtunu, tottahan se ketuttaa aikas lailla etta missasin kaikkien vanhat, mut sille nyt en voi kylla tehda yhtaan mitaan. Voin kertoo, etta mulla on mun suomen kavereita ihan hullu ikava, taalla jotenki vaa se suhe kahen ihmisen valilla ei todellakaan oo nii syva ku suomessa! jopa sa naikkone joka oli suomessa vaihtarina sano nii, etta kylla mina tiedan mista puhun;))

haleja ja pusuja kaikille kullannupuille<33
-anskuti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.