IRC-Galleria

a-nunen

a-nunen

kivekset on mielentila

ja kiitos kuuluu riikalleTiistai 07.02.2006 00:32

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.



1. noh juu... ensimmäiseks vois kai mainita et mä oon aivan tajuttoman hidas kaikessa mitä mä teen ja sitä kai voi sit luonnehtii jollainlailla oudoks... mua itseeni se ei häiritse, mut muita se tuntuu välillä ottavan jollainlailla palloon... eli siis mä oon hidas syömään, juomaan, kirjottamaan, heräämään, nousemaan, siivoomaan ( no sitä mä kyllä en oikeestaan ees viitsi tehdä), pukemaan jne.. oikeestaan ainoo missä mä oon nopee on puhumaan ja juoksemaan. et sellasta.

2. toinen outo asia mussa kai on että mä nukun normaalisti n.2/3 päivästä... mä oon myös hyvin laiska ylipäätään nouseen sängystä. sänky on mun mekka.

3. öö noh mulla on aina ajoittain tarve valehdella saaralle jostain aivan typeristä asioista kuten että toi ruma mies tossa kuvassa on mun eno, vaikka se ei oo.. en mä tee sitä oikeestaan ikinä oikeen muille kun saaralle, enpä tiedä miksi... jos saara ei usko mua mä pakotan sen uskoon ja oon hyvin tyytyväinen kertoessani et ei se nyt ihan näin se asia oo..

4. no sitä kai vois sanoo aika oudoks tavaks että iltasin kotona mä esitän mun pikkusiskolle mitä erikoisempia moderneja esityksiä, kuten apina tai himohalaaja... Tanssi esitykset on mun bravuureja... yleisin mitä mun 11 vuotias sisko niihin kommentoi on että "HULLU!!!!". usein oon myös meinannu saada siltä köniin kun se on hermostunu mun taiteeliseen luonteeseen.. ei voi ymmärtää.

5. joo viimeisinpänä vois kai sit paljastaa et mulla on outo taipumus jutella telkkarille ja radiolle sekä imitoida niitä... mä osaan varmaan jokaisen laulun joka mainoksesta... mun on vaan pakko kertoo telkkari hahmoille jos ne on esimerkiks v***n ääliöitä tai ne on muuten vaan ärsyttäviä tai tosi kivoja...


tällänen mä vaan oon enkä muuksi muutu, vaikka muut sitä yrittäis.


_nami_
Kainie
evina^^
solovi
Samael_Satan

että olkaas hyvät ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.