IRC-Galleria

a-sta

a-sta

okei mä VIHAAN tätä uutta ulkoasua, vähennän täällä käyntiä siis entisestään

SO NOT FAIR, OK?Perjantai 04.04.2008 22:28

ei oo yhtäään kivaa!

oon kamalassa räkäkuumeyskä-taudissa ja istun himassa ja kuolen tylsyyteen!

en voi ees hyödyntää tätä aikaa himassa vaikka lukien kokeisiin (joista 2 on uusintoja, sillä haha enpä päässy kokeeseen tänään ja tiistaina en vaa jaksanu), sillä en pysty keskittyy mihinkää ku oon iha diudiu.

mut kaikista ilkeintä tässä on se, että tavallisesti kukaan (hieman liioitellusti) ei kysy mua perjantaisin jonnekki. ja siis vaikka kysyykin ni yleensä mul on kaks ihmistä joista sit on valittava kumman näkee, mihin menee tms. MUTTA tietysti tänään, kun mulla ei oo mitään mahollisuutta lähtee mihinkään 7 ihmistä on soittanu tai tekstannu ja kysyny "nähäänkö tänään?" "tuutko tonne?" "lähetäänkö salille?" "tervikseen?" ja muuta sellaista. onko elämä epäreilua vai ei.

itse istun yksin kotona, liian kauheen näkösenä, että voisin ees peiliin kattoo (joten trust me ei kukaan ees haluis nähä mua) ja jopa ihanat sisarukseni, joitten kanssa voisin nyt kerranki jaksaa istuu kotona, ei sit oo kotona ku ne on partioleirillä. JEAH! LETS WELCOME THE WEEKEND !

toisaalta on hyvä etten voi mennä mihinkään, koska olis vaikee valita sinänsä mitä sit haluisin tehä, ilman että loukkaisin ketään. ja onpahan ainaki aikaa kattoo telkkarii (tosin sekin alkaa tympii ku sitä on kattonu n 10 tuntii putkeen, yllätys yllätys.).

joten jee. jos on asiaa, niin tiedätpä mistä mut löytää. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.