IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Et jaksa..Torstai 23.02.2006 22:42

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Aamulla kaivoin kaapista... :

- Mustat sukat
- Citycamo bokserit
- Volcomin musta huppari
- DC:n punainen t-paita
- Leviksen mustat 402..
- VillaWool pipo
- Blackhorse pitkätkalsarit

haastan sun äidin..

asdF-->Perjantai 17.02.2006 19:56

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1: Katson itseäni peilistä ja repeilen itselleni. Peilaan itseäni myös jokaisesta ikkunasta ja peilistä mitkä tulevat vastaan.

2: Aina kun käynnistän tietokoneen, avaan CD aseman, pidän siitä kiinni ja painan kelkan sulkemis nappia. Kelkka yrittää mennä sisään mutta vedän sitä ulospäin niin kauan että se lakkaa liikkumasta kokonaan. Välillä kamppailen CD aseman kanssa monta minuuttia ennenkun alan varsinaisesti käyttämään tietokonetta

3: Kun menen koulun jälkeen huoneeseeni ja mahdollisesti löydän meidän terrierin sängystäni nukkumasta, alan lässyttää sille kuin pieni mummo tyyliin: "mitä se meidän pieni koira tietää? mitä sinä tiedät? onko ollu mukavaa nukkua täällä mun lämpimässä sängyssä kun olen ollut koulussa?" sitten menen koiran viereen makaamaan ja olen siinä jonkun aikaa..

4: Aina kun on nälkä, menen jääkaapille ja seison jääkaapilla ovi auki ja katselen jääkaapissa olivia elintarvikkeita enimmillään pari minuuttia, ja laitan oven kiinni ja menen takaisin sieltä mistä tulin, kunnes muistan että ainiin mulla oli nälkä. Menen takaisin jääkaapille ja tällä kertaa muistutan itseäni matkalla jääkaapille ottamaan sieltä ruokaa itselleni. Katson jääkaappiin, ja totean: VOI VITTU EI OO RUOKAA.. sitten menen taas takaisin sieltä missä tulin, ja muistan taas että mullahan on nälkä ja menen takaisin jääkaapille luullen että sinne on ehkä ilmestynyt jotain ruokaa. Tätä ravaamista tapahtuu tosiaan sitten niin kauan että äiti tulee kauppakassien kanssa kotiin.

5: Käytän polkupyörässäni lähinnä pelkkää takarengasta.

en jaksa haastaa ketään..

moMaanantai 13.02.2006 20:25

Itsestäni

1.Oletko ikinä ollut jälki-istunnossa? Olen.
2.Oletko ikinä luntannut? Olen.
3.Oletko ikinä suuttunut tai huutanut opettajalle? Olen.
4.pussannut suulle tyttöö? Olen.
5.ostanut kortsuja? Olen.
6.ollut kännissä? Olen.
7.polttanut tupakkaa? En. (kokeillut)
8.lintsannut? En.
9.valehdellut pahasti? En.
10.karannut kotoa? En.
11.ollut nälkälakossa? En.
12.ostanut kaupasta tupakkaa ala-ikäisenä? En.
13.mennyt ala-ikäisenä baariin? En.
14.syönyt lääkkeitä yli suosituksen? En ole syönyt lääkkeitä :D
15.vetännyt ketään turpiin? Olen.
16.varastanut? Kakarana.
17.tehnyt ilkivaltaa? Olen.
18.oksentanut tahallisesti? En.
19.ollut masentunut? En mitenkää.
20.vihannut ketään? Olen.

juuSunnuntai 01.01.2006 05:23

nytton 2006..
- Vanhemmat »