IRC-Galleria

aalskii

aalskii

Kaikki kommaaa ;) ja blogia saa lukea! www.explosive--love.blogspot.com

Blogimerkintä

- Vanhempi »

KAMAMLAA!!Lauantai 20.02.2010 17:11

http://puput.net/keskustelu/index.php?topic=101277.0 <- tietoa tapahtuneesta
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1889863/tavlingslokal-rasade-over-1-600-kaniner <- video


En voi uskoa tätä tapahtuneeksi, miten tällasta voi edes sattua???? Itku tulee silmään kun katsoo videoita ja lukee näitä..

Voi kaikkia raukkoja, ajattelin itse, kuinka kauheaa tämä olisi, jos olisi sattunut omalle kohdalle!!! :(((


Eli: Viime yönä yhden aikoihin romahti Ruotsin LU-näyttelyn katto. 1600 kania oli sisällä hallissa, osa saatu pelastettua turvaan, iso osa kuollut. Ihmisiä ei onneksi loukkaantunut. Kuvia ja juttu löytyy Ruotsin kaniyhdistyksen sivuilta http://www.skaf.info/

Näyttelyssä on ollut paljon suomalaisia näyttelilleasettajia. Myös lukuisa joukko suomalaisia kaneja on menehtynyt turmassa. Suomalaisten kasvattajien tärkeitä kaneja on menehtynyt, eikä tulevasta tiedä!!

Vapaa lyhennelmää ensitiedoista:
Tennishallissa, jossa näyttely pidettiin, romahti puoli kattoa ja koko pitkä seinä kasaan. Ihmisiä hallissa ei sillä hetkellä ollut. Illan LU-juhliin osallistuneet olivat juuri lähdössä paikalta kotiin, kun muutama näyttelyyn osallistuja tuli huutamaan, katon romahtaneen sisään. Monet yrittivät juosta sisään pelastamaan kanejaan, mutta heidät saatiin pysäytettyä.


Poliisi ja pelastushenkilökunta olivat pian paikalla. Iso osa alueesta suljettiin mahdollisten lisäromahdusten pelossa. 1600 kanin kohtaloa ei tiedetä, ennen kuin asiantuntijat ovat tutkineet rakennuksen, ja sisään saa mennä.

Loppu näyttely on tietenkin peruttu.


Tilanne nyt skaf:in sivuilla
Viideltä aamulla poliisi ja pelastushenkilökunta alkoivat kantaa häkeissään istuvia kaneja ulos romahtaneesta hallista. Häkit olivat lumessa ennen kuin niitä alettiin kantaa toiseen halliin turvaan. Paikalle tulleet näytteilleasettajat ohjataan myös sinne.[/
b]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.