IRC-Galleria

Mulla on ongelmaMaanantai 20.10.2008 15:48

Oon kuolannu tiettyjä saappaita vaikka kuinka kauan. Ne on vaan niin HOT, mut niin on hintakin :/

NYT ne olis alennuksessa.. 50e (normaalisti yli 80e). Aivan mahtavat jalantappo saappaat ja mun on pakko saada ne, MUTTA ongelma on se ettei mulla nyt tällä hetkellä ole niihin varaa. tai olis.. jos en aio ostaa mitään muuta ennen seuraavaa palkkapäivää. vuokran ja koiranruuan jälkeen mulle jää vaivaset 150e tilille.. jos ostan saappaat nii jää vaan 100.. sillä pitäis sit pärjää ja maksaa laskut.

TIEDÄN että faija kyllä pelastais mut tästä.. se maksais puolet mun vuokrasta niin et mul olis varaa laskuihin ja saappaisiin. en vaan enään haluis lainaa siltä.. se on lainannu mulle jo nyt ihan törkeesti rahaa.

aikuisena ihmisenä tajuan ettei niitä saappaita kannata ostaa.. oon tuhlannu jo ihan tarpeeks rahaa vaatteisiin ja kenkiin tosta viime palkasta. Mut jotenkin vaan tekis mieli ostaa ne hemmetin saappaat. voisinhan mä vaikka käydä kokeilemassa niitä ja sitten vasta päättää ostanko ne (okei, tosi huono idea, jos meen siihen liikkeeseen ja ees katson niit saappaita niin ostan ne).

toisaalta mitä sillä 50e oikeesti saa?? sehän on ihan pieni summa.. (mistä maksan puh.laskun ja viikon ruuat). Haluisin vaan ostaa ne saappaat ja miettii myöhemmin (sitten kun mulla ei ole enään ollenkaan rahaa) että oliko se nyt kannattavaa.

voi hiton hitto. Jos ei olis tarvinnu korjaa tota koko keittiöö niin mulla olis ollu varaa niihin saappaisiin. Nyt ei oo :(

2.11. pitää maksaa vuokra.. seuraava palkka tulee vasta 10.11. silloin ne kengät ei enää oo alennuksessa. En voi laittaa niitä kenkiä masterillekaan.. vai voisinko?

master lasku on jo kyllä ihan törkeen iso.. mutta mutta..

oon kans miettiny et jos vaan pyytäisin faijaa lainaa sen 50e niihin saappaisiin.. mut tiedän ettei se suostu. se TIETÄÄ etten tarvii niitä. Mut mä HIMOITSEN niitä.. ja tuntuis tyhmält ostaa ne saappaat sit 10.11. ku ne ei enää oo alennuksessa.

MÄ HALUUN NE SAAPPAAT!

Olishan mulla rahaa sillä sammon säästötilillä... ja oon jo pitkään miettiny et se pitäis lopettaa se tili...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.