IRC-Galleria

Jaah...Tiistai 30.12.2008 16:40

pieni vitutus päällä...

tietyt ihmiset ärsyttää mua ihan suunnattomasti just nyt. oon niin väsyny kaikkeen draamaan ja turhiin riitoihin.

Haluisin vaan mennä istuu mun vaatekaappiin ja istuu siel kunnes kaikki on taas rauhottunu.. ihan niin ku penskana. Istuisin siel pimeessä ihan hiljaa. Nojaisin päätä polviin, sulkisin silmät ja ajattelisin kesää. Merta ja kallioita, auringonlaskuja ja nousuja, pää täyttyis pehmeillä ja lämpimillä ajatuksilla. Sulkisin koko muun maailman pois. Puhelin ei todellakaan pääsis mukaan komeroon. kukaan ei tietäis missä oon. Kukaan ei edes kaipais mua, enkä mä kaipais ketään.

En tiedä miten tästä vitutuksesta pääsee eroon.. kun yks asia selvii niin heti tulee jotain muita ongelmia.. Tekis mieli lähtee kunnon lenkille tai salille päästelee vähän höyryjä. Haluisin vetää itteni niin loppuun et en enää pystyis muuta ku itkee.. ehkä se auttais.

Tai sit vois vetää hirveet perseet ja lähtee tanssii.. Vois siirtää sitä vitutusta taas pikkasen eteenpäin. Ei tarttis tänä iltana miettii mitään vaikeita asioita, pitäis vaan hauskaa. Korjais asiat sit myöhemmin.. jos silloin enää olis mitään korjattavaa.

Miks elämä ei vaan vois olla helppoa?? Miks pitää tehdä vaiketa valintoja ja miks mun elämä ja se mitä mä teen yhtäkkiä vaikuttaa niin moneen asiaan? Ärsyttää kun pitäis luopuu siit mitä oikeesti haluu siks et kaikilla muilla olis hyvä olla.. tai no..enhän mä edes tiedä mitä haluan..

tai tiedän. Haluun et kaikil on hyvä olla ja et kaikki on kavereita ja et toisia ei feidata tai petetä.. Haluun et kaikki viihtyy yhdessä ja et kenenkään ei tarvii olla ulkopuolinen. Haluun et kaikki edes yrittää ymmärtää toisia. Ja haluun et kaikki sais päättää omista asioistaan ihan rauhassa. Haluisin et kaikki olis tyytyväisiä päätöksiinsä ja et kenellekään ei olis paha olo.

Haluisin hukuttaa kaikki mun kaverit haleihin ja kertoo niille kuinka paljon ne mulle merkitsee...


ei tää vitutus häviä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.