IRC-Galleria

addictionary

addictionary

lovely bitch <3

sadetakki suojaa sateella : )Torstai 02.10.2008 01:28

Sulttaani on islamilainen arvonimi ja kahdella valtiolla,Bruneilla ja Omanilla sulttaani toimii valtion päämiehenä. Vaikka sulttaanin arvonimeen liittyykin uskonnollinen auktoriteetti,niin kyse ei kuitenkaan ole uskonnollisesta opettajasta.
Myyttejä ja taruja sulttaanin hovista ja haaremista on levitelty aina aikojen alusta saakka. Merirosvot pääsivätkin aikoinaan kyseisiin hoviin "täyslomalle". Kaupankäynnin kannalta oli hyvä pitää liikekumppanit tyytyväisinä ja tyydytettyinä. Parhaimmat neitsyet poljettuaan ja siemennettyään sulttaani laittoi naiset kierrätykseen. Lapsia syntyi jokaiselle sormelle useita kymmeniä ja heistä kouliintuikin sukupuolensa mukaan loistavia orjia,sotureita ja tietenkin lisää neitsyeitä. Turhan tarkkoja,kun ei oltu,niin sisäsiittoisuus kukoisti loistossaan.
Liekö sitten jossakin vaiheessa sulttaanin kukkaroa ruvennut ainaiset kulut ja menot kyrsimään,kun ruokittavia suita tuli,kuin pullia uunista ulos. Siinä sitten varmaan viisaat ja viisammat löivät päänsä yhteen ja keksivät "sadetakin" sulttaanin ilokepin varteen laitettavaksi.
Islamihan kieltää ehkäisyn,mutta tietenkin sulttaanilla itsellään oli erivapauksia. Syntyi siis maailmanlaajuisestikkin hyväksi havaittu keksintö,nimeltänsä kondoomi.
Nykyään tunnemme tuon sadetakin monista rakkaista nimityksistään,kuten:seksintappaja,ilonpilaaja,kortsu,kumi,muovimuna,ei-seiso-jos-kortsu-päällä.......
Nämä rakkaat nimet ovat peräisin kondoomin kohderyhmältä,eli miehiltä. Mitenkäs muutenkaan.Onhan se ikävää,kun kullia puristaa ja verikään ei kunnolla kierrä(kellä on niin iso,tekosyitä)ja menee fiilis. Kullikin näyttää tyhmältä,pieneltä ja oudolta. En mä haluu sitä käyttää,mä tykkään kermapiirakoista.....tuttuako? Jooooooooooo........
Montako teiniraskautta,sukupuolitautia ja ikävää tilannetta olisi vältetty,jos sadetakki olisi ollut käytössä? Onko miehet tottuneet liian hyvään ja vaativatko nykymiehet jo liikoja? Kyllähän se vika on korvien välissä,jos kumilla ei seiso. Ei ole vielä lääketieteellisesti diagnosoitu oiretta nimeltänsä:ei seiso kumilla--lupa olla käyttämättä. Mutta varmasti kohta on jonkinmoinen miesten kansanliike vaatimassa erivapauksia kumin käytön suhteen. Onhan se niin nöyryyttävää,vai mitä?
Ymmärrän,että vakisuhteessa tästä sadetakista ei saa käyttötarkoituksen mukaista ja maksimoitua hyötyä. Mutta entäpä kaikki ne yhdenillan-pikapano-kansalaiset,joilla humaltuneessa ja ah niin viisaassa fiiliksessä tuli heitettyä järki järveen? Sattuiko vahinko? Tuliko epämiellyttävä muistolahja kylkiäisiksi,vaikkapa klamydia nimeltänsä? Kova hinta hetken ilosta ja haluampa kyseenalaistaa "ilon" määrää ja laatua.
Itse voin rehellisesti sanoa,että seksi on hyvää ainoastaan,kun pelissä on tunteita. Jos vielä sattuu toista rakastamaan,voi sitten päästä rakastelun tasolle. Olen ollut suhteissa,joissa en ole välittänyt ja tuntenut oikeastaan yhtään mitään ja vielä vähemmänkin sitten sängyn puolella. Voin siis sanoa tietäväni,mistä puhun. Olen myös nähnyt ja kokenut sen toisen äärilaidan,joka on tarkoitus hioa kultaiseksi keskitieksi. Siinä tilanteessa ymmärrän,etten ensimmäiseksi oleta kumppanin kaivavan kortsua esille ja sitä käyttävän. (koska en ole ensimmäistä kertaa hänen kanssaan pappia kyydissä)Päinvastoin silloin voisi tulla suuria väärinkäsityksiä. Miksi me tarvitsemme kumia? Emmehän harrasta muita....emmehän?
Myönnän,että kiusaan asialla joskus. Onhan se kiva kiusoitella ja ehdottaa sadetakki-seksiä,vaihtelun vuoksi. Mutta vastaus tulee suoraan,kuin apteekkarin hyllyltä,ei mä en käytä,ei käy.Se siitä sitten,jatketaan samaa rallia. Mutta tähän tarvitaan pelisääntöjä ja luottamusta. Kaikilla näin ei vain ole ja usein sitä saa pettyä. Suosittelenkin kiero-lierojen takia naisia vaatimaan kumipakkoa. Sama pätee myös "jakorasia-neitien" suhteen.Ei revaa,ellei kumia. Ei munaa,jos ei kumilla.Kyllä siinä impotentillakin kummasti alkaa eteen ottamaan,kun linja pysyy kovana ja asenne tiukkana. Ja,jos jostain syystä kyseessä on harvinaislaatuisen itsepäinen uros,niin onhan kaatopaikoilla aina tilaa:) Ja sama osoite jakorasia-neideille. Silloin voisi todeta,että seura löytää kaltaisensa. Sääliksi käy vain kaatopaikka parkaa,kun se muuttuu sukupuolitautien luvatuksi ja valituksi hautausmaaksi.
Sulttaani jätti siis kansankunnille perinnöksi ainutlaatuisen väestönkasvun-säätelijän. Tuo keksintö kantaa yhä ylpeästi eräässä tuotemerkissä nimeä sulttaani. Kaikki vähittäiskaupat tarjoavat tänä päivänä,jos minkäkin laista sadetakkia. Löytyy vaaleaa,tummaa,punaista,maistuvaa,liukasta,tiukkaa,väljempää,jokaiselle omansa. Eiköhän oma favourite löydy ja sen,sekä kullinsa kanssa on sitten hyvä solmia sinunkaupat. Turhat teitittelyt voi unohtaa ja voi ihan kättä päivää "vedellä". Asennetta peliin toisinsanoen.
Onhan poliittinen kermakin aina vaalien alla "lahjonut" kansaa sadetakeilla. Kunnallisvaalien satoa tässä odottelenkin. Vanhatkin yhä tallessa,eipä ole ollut tarvetta,eikä käyttöä.


angelika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.