IRC-Galleria

tää ei naurata!Maanantai 12.05.2008 17:26

Ei oo hauskaa!

Mulla piti olla ihan vaan tavallinen hammaslääkäri, ihan normitarkastus vaan ennen ko täytän 18 nyt vielä ko sai ilmatteeks! Vähänkö oon katkera. Aattelin et o vaa ihanaa ko pääsee aikasin töistä siks et menee kaheks minuutiks hammaslääkäriin, eikä mitä, ei sillon siellä voida vaan pamauttaa päin naamaa et joo vedetääs sulta toi ylimääränen viisaudenhammas pois ihan huvin vuoks vaan!

Se laitto
ton pitusella neulalla valehtelematta muhun kolme ruiskullista puudutusainetta ja siltikin se sattu. Nyt en tunne mun koko naaman toista puolta ja en saa toista silmää kiinni! Kiva kun se kuivuu koko ajan ja mun täytyy painaa se kädellä kiinni joka toinen sekunti kun se ei osaa ite räpäyttää itteään.

Kun nauran tai hymyilen nii vaa mun toinen suupieli nousee ylöspäin ja toinen jää alas. Kun nostan kulmia niin vaan toinen kulma nousee. Mun kielikin on ihan valas.

Näytän hirviöltä.

En saa polttaa enkä syyä lämmintä ruokaa tänään. En saa laittaa suuhuni mitään kolmeen tuntiin. Paitsi vanua ja sideharsotaitoksia. Mulla on metrin kuoppa poskessa ja sieltä tulee tulee tulee verta.

En osaa puhua. Oon niin VAMMANEN! Ja kaikki vaan NAURAA mulle! >:

Tää on järkyttävää :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.