IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 17.11.2006 17:39

jes, vihdoin viikonloppu :D toivottavasti ei tarvii homehtuu himas, vaikka jos mennään mökille ni sielki homehtuu ku ei voi mennä uimaa, ja sit siel on niit muita runkuttimii varannu mökin,, toivottavasti siel on sit tilaa.......joo kukaa ei tiiä mistä mä puhun, siis ei tiiä siitä mökkimestasta mitää....no ihan sama,.,.,.,.,.,.,.

ois hirvee hinku mennä nyt viikonloppuna hesaan sinne kauppaan ostaa aerosmith-pinssei :D ja ettii jotai vanhoi levyi :D mut jos meen sinne meri-teijoon ni sit en pääse ostaa,, pitää kattoo joku päivä ens viikolt. ja jes tänää tulee uus sohva ja mun pitäs päättää puretaanks me mun parvi ja laitetaa se sohvasänky siihen sen tilalle. hitsi. sit kyl mun huonees ei ois paljoo tilaa ronille ja sille tuolille et silleeeaaaiiin. ja sit jotain. toivottasvasti se sohva on hyvä, ainaki nii sanottii..--zv.-g.af..af.-af.-af.-af.-af.-afaf.f.af.a.af-.afaf..f. sheiking joor ääs.. noei,tuli just biisis eheheh .

vitsi mul on vasen ranne kipeen, ku eilen oli liikkaa ja siel harjoteltii lentopalloo, sattuu ku kirjotan nii ihan vitustiii. inhottavaa ku nykyää kaikki kuuntelee sellasta ihkupihkupoppii, ja puhuu siitä. eikä ees tiiä mikä on esim. Guns N' Roses tai Aerosmith,, tai joku Scorpions jne. tai sellasii legendaarisii rokkibändei. vaikka eihän niit kauheen vanhoi enää oo pystys paitsi just joku aerosmith jne.auuuu. joo no jotain tyhmää aina sössötän..

vitttttuttaa kans ku mese ei toimi, siin on joku ihme vika, eikä pääse ees wilmaa kattoo merkintöi, ku rikupikupaskaläjä on sellanen pikkupaska et menee koskee koneesee, vaik ei osaa ees tehä melkeemitää......................................................................................................................................tau



joo okei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.