IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 12.12.2006 21:07

SAIRAUS EI OLE SYY POISSAOLOON
- Lääkärintodistusta ei hyväksytä, sillä jos pääsee lääkäriin pääsee töihinkin.

VIRKAVAPAUDET LEIKKAUSTEN TAKIA
- Ei enää myönnetä. Jokainen leikkaukseen aikova on saatava luopumaan aikeistaan, sillä kaikelle mitä työntekijällä on, löytyy myös käyttöä. Palveluksessa on oltava sellaisena kuin sinne tulikin. Jos jotain poistetaan, niin asianomaisen arvo laskee. Yksittäistapauksissa voidaan tehdä poikkeuksia edellyttäen, että vastaavasti palkka alenee.

GYNEKOLOGI
- Gynekologilla käynteihin ei ole varattu aikaa. Hätätapauksessa istahda kopiokoneen päälle, paina START ja lähetä kuva lääkärille.

HAMMASLÄÄKÄRISSÄ KÄYNNIT
- Palvelukseen otetaan tästä lähtien vain henkilöitä, joilla on tekohampaat, koska silloin voidaan hampaat lähettää postissa korjattaviksi sen sijaan, että jatkuvasti vietetään tuntikausia hammaslääkärissä.

KUOLEMANTAPAUS, TOISEN
- Kuolemantapaus ei ole syy poissaoloon. Kuolleiden puolesta ei ole enää mitään tehtävissä. Mikäli hautajaiset ovat iltapäivällä, voit poistua työstä aikaisintaan tuntia ennen edellyttäen, että päivän työt on tehty.

KUOLEMANTAPAUS, OMA
- Oma kuolemantapaus hyväksytään poissaoloksi. Työnantajan tulee kuitenkin tietää asiasta kaksi viikkoa aikaisemmin, koska asianomainen on velvollinen opettamaan työnsä seuraajalleen.

MUUTA
- WC:ssä käynteihin kulutetaan liikaa aikaa. Tästä lähtien siellä käydään aakkosjärjestyksessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.