IRC-Galleria

ainh_

ainh_

.....................

hulluja lintuja ja hienoja hevosia.Keskiviikko 20.12.2006 14:25

Aamulla 9 lähdin kouvolaan tunnille. Sain Remun. Tunti meni aika hyvin vaikka Mika heittikin Remulle kumichambonin (okei, se auttoi vain. :D) Tajusin monta asiaa taas tunnilla... Ja Jaana sanoi että parin viikon aikana mun ulkoavut on parantunut. 8)

Sitten kun tultiin kotiin Mäkelöiden kohdalla alettiin katsomaan, mikä helvetissä tossa tiellä makaa. Menin katsomaan ja Mäkelöiden toinen kissa oli kuollut.. ;// Rampe parka. Tutkiskelin sitä silmäpuolin että näin mitä sille oli tapahtunut. Iskä yritti soittaa Jarmolle ja mie Merjalle. Jarmo ei vastannut, Merja vastasi. Kerroin Merjalle sitten mitä oli tapahtunut ja kysyin mitä tehdään. Merja pyysi sitten että siiretään se piiloon ettei lapset nää sitä kun tulee kotiin Jarmon kanssa. ;/ Iskä sitten siirsi sen lapiolla. Tutkin pihaa ja siellä oli paljon linnunjälkiä veriläiskien ympärillä. Lähettiin sitten iskän kanssa meille..

Kohta kouluun. ._. Innostaa tosi paljon... Taidan myöhästyä. 8) Joo, mie kyl myöhästynkin. Pitäisi käydä viellä suihkussa, syödä, vaihtaa vaatteet, kerätä romppeet, polkea koululle jne. ;P Jos ehtisin sinne puol 2 niin olisi aika hyvä. 8DDD

IIKS ja ÄÄKS! Pitäisi esitellä joulujuhlassa se vaate... :SSSSSSS Boten Anna. 8<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.