IRC-Galleria

ainh_

ainh_

.....................

:))))Lauantai 13.01.2007 17:38

Heräsin 12 siihen kun äiti herätti ja sano, että mee käymään ulkona kun Hanna on siellä. Hanna kyseli lähenkö ratsastaa sen tamman. Suostuin sitten lähtemään. Ajeltiin Uttiin ja ratsastin sen tamman. Hannan oli tarkoitus ajaa Otto, mutta siltä oli lähtenyt kenkä. Akikaan ei ehtinyt kenkäämään... Hanna sit siivoili karsinoita ja laitto ruokia sillä aikaa kun kävin vieraissa maastoissa uudella hevosella. ;> Hyvin meni, onneksi! :)

Sit käytiin Suursuolta hakemassa lapio... Valtatie 6 oli kuulemma irrallaan juossu hevonen joka sitten oli Suursuolla hetken. Traileri oli kaatunut ja ne ootteli uutta kyytiä.

Tultiin sitten takas meille. Syötiin ja sillä aikaa Aki tuli katsomaan jotain. Aki ja Mika meni tekee tallia tai jotain... Aika jännää, että Aki ehti meille tulee muttei kengittämään hevosta. ;DDD

Ainiin. Toi tamma jolla ratsastin on puoleksi Hannan ja puoleksi Akin. ;D Se on melkein joka lähdön laukannut ja Hanna sai sen ilmaiseksi joltain... Sit se anto Akille siitä puolet.

Kiva päivä. Mitäköhän loppu illan teen? ;o Onneksi olo sentään on vähän parempi...

Maanantaina Hanna menee Mika M.n kanssa katsomaan jotain uusia hevosia jotka Hanna ehkä ostaa tuntikäyttöön. Toivottavasti olisi sopivia, koska Suursuo tarvitsee uusia hevosia. ;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.