IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 01:13

Kuinka säälittävää on, että maikkari suomentaa Prison Breakin hahmojen nimiä väärin? Urpot se on Lechero, eikä Lochero, Luchero mikä se nyt olikaa miksi olitte sen suomentanu. Hajos semi huolel.


Mulla on pahoja vieroitusoireita Gossip Girlistä. Se sarja on loistava. Neljännen jakson katoin tänään ja ihan loistavaa, ku Chuck juonittelee, että sais Blairin pois Queen B:n paikalta. Hahh, miten loistavaa on palkata joku muija deittailemaan Dania, jotta Serena alkais ryyppäämään jne. Serenankin hahmosta voi tulla mielenkiintonen, kun ei joka sekunti itke Danin perään. Silti olis mukavaa nähä myöhemmin Serena ja Blair yhdessä kostamassa maailmalle. Ja vaikka vihaankin Dan Humphreyta nii sympatiapointseja tuli, kun jäi lopussa ihan yksin pihalle ja Serena käveli ohi bitch ilme kasvoillaan.
Jaksossa ehkä parasta oli kuitenkin (jollain tavalla ennalta arvattu) Duchessin ja Lord Marcusin suhteen paljastuminen ja kuinka Blair järkyttyi nähdessään kuvat C:tä ja M:stä. Ja juonitteli asiat hyvin, kunnes Vanessa (vihaan sitä ämmmää) meni ja pilas kaikein paljastamalla C&M suhteen itse Dutchille ja sitte vielä oli semmone bitch Natelle? Hyvä että Nate anto pakit Vanessalle. Mmh. Silti ei voi jaksaa odottaa viikkoa seuraavaan jaksoon ^__________^


Jenny: It was like I didn't even exist!
Dan: Mmm. Welcome to my world. It's not so bad when you get used to birds flying at your head and automatic doors never opening.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.