IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.10.2006 23:43

herään aamulla 10.30 ja haistatan vitut herätyskellolle ja jatkan unia,
herään 12.00 ja kävelen keittiöön dataamaan, angstaan mutsille joka sanoo et ei saa juoda kokista aamulla ? mutsi sanoo, että mennään synttäreille tänää. se ei tiiä mihin aikaan ne on.
ne on joko kahelta tai neljältä, mut ei se muista. sit meen takasin nukkumaan.
13.40 isi tulee kotiin, se sanoo että nyt mennään synttäreille. mä en oo käyny suihkussa tai mitää. mun valmistautumiseen menee puoltuntia. panikoidaan äidin ja siirin kanssa onko se ostanu ees lahjaa, on se. se antaa rahaa. mennään autoon. ajetaan about puoltuntia espoonkeskukseen, siellä johonki punaseen isoon taloon. yhtäkkiä kaikki tuntee mun äidin ja isän (mitä käy, koska ne on hankkinu elämän). mulle tuodaan lasi jotai boolia sit ihkutetaa kuulumisii ja näi. meen hakemaan ruokaa ja istumaan, angstaan mutsille puol tuntia et koska lähetään. sitte aletaan puhumaan mun konfirmaatio juhlista. mulle kerrotaan mitä on sanottu että haluun lahjaks (oon halunnu rahaa koska ostan kuulemma kannettavan), mulle kerrotaan että mun juhliin tilataan kakku, mulle kerrotaan että äiti ja isi aikoo tehä suur siivouksen ja laittaa tauluja seinälle.
meiän pöytä viedään pois, lähen kävelemään johonki, katon faijan kanssa kuvia. faija on about jokatoises. mä oon muutamas. haen boolia, ina huutaa että nyt leikitään, meen istumaan johonki nurkkaa ja katon jotai kirjain peliä. sit on tietokilpailu. puhelin soi, meen puhumaan pihalle. se on aku. sanon että lähetään ihan kohta menee joku kymmenen minuuttia, sovitaan että menen niitten eteen. sitten lähetään, faija heittää mut akun talon eteen. mä meen akulle. akulle tuodaan pitsaa ja aku ei halua, että katon kun se syö joten se menee syömään omaan huoneeseen ja jättää mut yksin sinne keittiöön. angstaan lindalle. sitte mennään ulos akun kanssa. mennään stadiin bussilla. kävellään meiän eteen. sanon sille moikka ja tuun kotiin. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.