IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 23:40

ei oo sontsasta paljon iloa kun muija painaa viisisataa kiloa et välitä muodoistasi laisinkaan siksi telkesin eilen sinut navettaan. muut muijat kutoilee ja nostaa rautaa, vaan sinä söit navetan kaksi nautaa ei rajaa oo sun pinta-alalla siksi ei oo tilaa sulle minun sontsan alla alla alla aa aa aa

hemulin villi ilta joo ei. yritän tehdä pohjatyötä mantsan esseitä varten mutta tosiasia on se etten oo saanu vielä yhtäkään aihetta käsittelevää sivua.. kattelen oras tynkkysen kuvia googlesta ja kuuntelen äidin juttuja. se on vihreiden kansanedustaja ja mun mutsin ensimmäisen poikaystävän poika =D hubaa juu. lukee noit tanian kirjotuksia, niin tulee vaan ajatelleeks et jumakauta, pitäiskö munkina aivoissa käydä tommonen vilske ja vipinä? mulla on luultavasti saman verran aivotoimintaa päivässä kun tanialla on tunnissa. ihan hyvä varmaan on et aivot toimii ja tuottaa aiajtuksia, mut kovin poikkeaa poutiaisten aivokäyrästä. ehkä mä sit vaan oon niin onnellinen että mun aivoilla ei ole mitään erikoista ajateltavaa et ne vaan relaa minkä pystyy tai sit joku on syöttäny mulle jotain aivotoiminnan lamaannuttajaa.. :B who knows

voi ei haluisin kauheesti ostaa potkupukuja marimekosta mun joskus kaukana tulevaisuudessa syntyville lapsille, koska viikkasin niit koko päivän ja ne oli aivan kamalan söpöjä. varokaa vaan kaikki miehet AINO HALUU BEBEJÄ! en kyl vielä ainakaan mut ehkä silleen viiden vuoden päästä.
vähän on ehkä ennenaikaista ajatella näitä asioita, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tai siis miten se menikään.

mua ärsyttää ihaan kamalaasti kun haluisin ottaa sieltä marimekosta semmosia suklaa patukoita, joita ne työntekijät aina mussuttaa, mutta kun en uskalla. aina jos lähestyn sitä boxia ne rupee kyylään silleen ärsyttävästi, ja pelkään et muhun palaa reikä niiden katseista. huomenna nappaan kyl ainakin yhen. ellen kaks. ja frezza mokan kans. niitäkin siellä on paljon .

öitä kani eli pupu nuku

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.