IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 21:37

AAAAH huomen alkaa syysloma jamulla on kylmä. vitun talvi. ainoot hyvät asia on snoukkaus ja joulu, ja jouluun on viel kaks kuukautta, lunta ei tuu enkä varmaan pääse ees alpeille no money no funny..
löytääköhän äiti meille jonkun matkan ? jos löytää nii me lähetään varmaan perjantaina jonnekkin eurooppaan kaupunki lomalle =D se ehdotteli ateenaa ja pariisii. sinänsä kävis mulle, pariisis vois moikkailla ansaakin kun se sattuu oleen siel samaan aikaan. ateena ois kyl varmaan viel siidempi kun siel en oo ollu ja NIIL JÄTKIL ON IHAN AITO KREIKKALAINEN NENÄ mihin oon tunnetusti hulluna. ei sillä et ranskalaisilla ois rumia neniä, huh huh ei todellakaan, mut silti.
ookei se on ihan okei kirjottelen täs nenist..
siis kattelin tos äskö ja ateenas ois sellai +20 ja aurinkoooo...

ei muuten ois pahitteeks. ei salee lähetä. mutsi tiedetään. siin vaihees kun ollaan astumas koneeseen ni se sanoo, hei ei jaksakkaa mennä tuol on tosi ihana näyttely tuol ateneumis, käydään siel koko syysloma sillee 12-19. fucccccck ..

ja jos en mene matkalle, katselen kulttuuria täällä ihanassa paskanruskeassa helsingissä, ja dokaan erittäin rankasti. darrassa sitten nukahtelen leffoihin ja näyttelyihin ja teattereihin johon mutsi mua salee raahaa.

nyt on muuten paljon possee tulos hesaan. eka kai to tai pe tulee se iidan ja veeran frendi teresa, sit tulee annan sami, sit valtteri JA SIT SALLA. sallaa kyl venaan kaikkein eniten. <3 annan ja valtterin kanssa sitten tupaakille, ja ehkä saan sneak a peak vai miten se nyt olikaan niitt muita heppusia

blues on muuten siistii musaaaa =DD

on se vaan kumma mitn noi kiinalaiset turistit jaksaa ympärivuorokauden ja joka päivä näpsiä valokuvia tuolta tornin katolta kun kokoajan vaan välkkyy. niiku meil himas =DDD HARVEMMIN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.