IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

joitaki nakituksia..Maanantai 20.02.2006 18:36

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Olen aika varma, että en selviä tästä. On silkkaa hulluutta nimetä VAIN 7 laulua, pitäs olla ainaki 70.
Yritän valita semmoset laulut, jokka tuo mieleen joitaki tärkeitä asioita, tai niistä tulee aina jotaki äärettömän kivvaa mieleen. Eli ei mene tämän hetken puolelle.

1. Sininen uni (paras siskon esittämänä)
2. Apulanta - Ihmemaa ( mahtava piisi, paljoa kukkaan ei tiiä sitä, se on Teit meistä kauniin -sinkun b-puolella)
3. Metallica - Metallica (eli kokonainen levy. Ensimmäinen, tärkein, paras ja ikinä musiikillinen herättäjä, että semmosta)
4. The Danes - Deam deam (ekaa kertaa huomasin kunnolla, että itte voi olla mukana tekemäsä semmosta musiikkia, josta pitää, josta nautii ja joka on jää soimaan päähän ja tuottaa samalla hyvää tunnetta)
5. The Turtles - Happy together (laulu, joka on aivan mahtava. Olen koko pienen ikäni luullu, että se on The Beatlesin piisi, mutta viime viikolla mulle ilmeni, että ehei artisti onki The Turtles)
6. Pakko mainita Metallicalta joku yksittäinen piisi.... DAMAGE INC. (joku oli pakko, tuo on on ehkäpä jopa ehoton. Tappaja, Murhaaja, Surmaaja, Pahoinpitelijä, Kuolemantuottaja, ja kaikkea tuolta väliltä. Mahtava sanotus, melotia, rytmi, kaikki mahollinen, eli Suomeksi bueno. Piisissä aivan järetön fiilis koko ajan, että jalat alta.)
7. Tähän ei ossaa sanoa mittään yhtä ainutta. Liika ankara luku tuo seittemän. Kilpailijoita riittäs vielä ainaki se 100 000 00 00 000, mutta toisaalta vois vaikka muuttaa sääntöjä, mutta ei siinäkkään ole mittään järkeä. Eihän? Ei niin. Vai oisko sittenki? Tappelis vaikka tässä, paitti enpä tappele. Pitää mennä tekkeen läksyt.

En nakita kettään. Höpöä.

no huh huijjaaaMaanantai 21.11.2005 20:06

nyt alko koeviikko. se vain kunnialla läpi niin sitten vois vaikka... no en mie tiiä. olla vaikka lukematta kokkeisiin! :)

kikkelis jee! Maanantai 31.10.2005 23:55

tänään oli kiire, ja nyt koklaan tätä eka kerran. on varmaan huisia. no sama kokkeilla.
antakaa joku mulle hulluna rahhaa! HETI!
ei kait muuta. heippa
- Vanhemmat »