IRC-Galleria

Huolestun vasta sitten.Maanantai 07.08.2006 04:40

Valvon yöt, nukun päivät, vietän viikonloppua keskiviikkona ja torstaina, syön päivällistä kello kolme yöllä, olen junassa juuri silloin kun kalja maksaa euron, herään sillon kun alkaa viimeset hitaat ja kun sinä otat sunnuntaina aurinkoa, minulla on iltavuoro.

Miten voin kuvitella tapaavani ihmisiä?

Huolestun vasta sitten kun saan ihmisen rytmin.

Huomio.Maanantai 07.08.2006 03:18

Vasta viime päivinä olen huomannut kuinka joitain asioita voi oppia itsestään vain olemalla yksin.

Ehkä loppujen lopuksi on tärkeintä vain se että on olemassa henkilö jolle voi puhua asioista. Olipa sitten yksin tai yhdessä.

Be-ha-vi-o-ris-miMaanantai 07.08.2006 02:33

...on ehkä pelottavin asia mitä tiedän tällä hetkellä. Vaikka joku lukisi minua oikein, niin kokisin sen enemmän vaivaannuttavana kuin valloittavana asiana.

VapaapäiväMaanantai 07.08.2006 02:02

Onko se vapaapäivä jos on yötöissä, eikä siten tarvitse tehdä päivällä mitään? Vai onko se vapaa päivä? Minulla oli tänään vapaa päivä. Vietin sen nukkuen (7:48-13.36), syöden (pirkan lihapullia ruskeassa kastikkeessa ja rakettispakettia! se on ihan älyttömän hyvää! teen sitä vielä joskus ensitreffeille! kasvissyöjien ei tarvitse ottaa niitä lihapullia. entistä hauskemman ruokailuelämyksen saa kun ostaa värikästä spakettia! mulla oli sitä.), ja lorvaillen. Ajatus oli mennä lukemaan kirjaa ja kuuntelemaan musiikkia kirjastoon, kunnes muistin noin 17.46, että on sunnuntai. Menin lukemaan kirjaa McDonaldsille (looginen seuraava vaihtoehto), koska sieltä saa kahvia ja koska se oli noin 150m päässä yöpaikastani (päiväunipaikastani). Kirjan lukemisessa mäkkärillä on jotain tyhmää. Siellä tulisi lukea sitä paperia joka tulee siinä tarjottimen mukana. Onneksi oli sunnuntai ja onneksi olin ulkona että sain sitten lukea rauhassa. Aloitin uuden kirjan vaikka Vihan hedelmät olisi vielä kesken. Mutta se on Lappeenrannassa, ja repustani löytyi Einar Mar Gudmundssonin Kaikkeuden enkelit. En väitä että olisin tietänyt kirjasta tai kirjailijasta mitään muuta kuin sen mitä takakansi kertoi. Sain kirjan 2 vuotta sitten joululahjaksi. Se kertoo mielisairaan miehen tarinan. Hauska lahja. Suutuin kun luin takakannen (en muistanut enää mitä siinä luki.) noin 20 sivua aloittamisen jälkeen. En enää koskaan lue takakansia etukäteen. Kirja synnytti ajatuksia ja vaikutti todella mielenkiintoiselta. Ei siis mitään suuria ajatuksia, vaan vain jotain pieniä omasta elämästä. Ne on ehkä niitä tärkeimpiä ajatuksia mitä joku kirja voi synnyttää. Sitten kun lopetin lukemisen niin ei ollutkaan enää mitään tekemistä. Kävelin takaisin asunnolle ja lorvailin. Sitten menin autolla ostamaan ruokaa yöksi. Oikeastaan halusin vaan kuunnella musiikkia auton soittimella. Soitin kappaleita Krapula Elektroa- levyltä (sitä levyä ei taida löytyä kaupoista) ja piristyin. Harmi vaan ajoin ihan liikaa autolla ja kulutin kallista bensaa. (Onneksi isä ei ole galleriassa). Ostin kaupasta jauhelihalörtsyn ja omenalörtsyn. Ne oli halpoja, ja soveltuvat hyvin yöruuaksi (valmistamisesta ei synny melua). On jotenkin tyhmää kertoa syövänsä lörtsyjä. Voiko tytölle kertoa syövänsä lörtsyjä? Se kuulostaa jotenkin tyhmältä. Lörtsy kärsii huonosta nimestään. Paremmalla nimellä ne (omena- ja jauhelihalörtsy) ois voinu ihan hyvin syrjäyttää lihapiirakan ja possumunkin! Sitten mulla oli taas tylsää ja jossain vaiheessa menin taas kauppaan ja ostin Budweiser- oluen ja sitten menin juomaan sen. Ja sitten taas naputtelin. Olin tyytyväinen kun kello alkoi lähestymään puoli kymmentä, jolloin pystyin taas lähtemään töihin. Nyt olen täällä. Se oli elämäni ensimmäinen sunnuntai Kouvolassa.

Kalapuikoista...Sunnuntai 06.08.2006 06:30

Kalapuikkopaketista luettua:

Ainesosat osiossa:

A Turska (Gadus morhua)
B Seiti (Pollachius virens)
C Alaskan seiti (Theragra chalcogramma)
D Hoki (Macruronus novaezelandiae)

Turska on pyydetty Koillis-Atlantilta tai Itä-mereltä. Seiti on pyydetty Koillis-Atlantilta. Alaskan seiti on pyydetty Tyyneltämereltä. Hoki on pyydetty Lounais-Atlantilta.

* Käytetty kalalaji: Katso koodi (A, B, C tai D) pakkauksen sivusta.


Huomioita:

- Asiallista tiedotusta!
- Minun kalapuikkoni olivat Seitiä.
- En tiennyt Hoki- kalalajin olemassaolosta.
- Seuraavalla kerralla ostan Hokia (Macruronus novaezelandiae) sisältäviä kalapuikkoja!

Heaaaartbeaaaat!Sunnuntai 06.08.2006 04:57

Radiosta tulee Heartbeatin tunnari!

Ja kaikki tanssii!!!!!!!!

RokkimakkaraSunnuntai 06.08.2006 04:55

Radiosta tulee kappale jossa lauletaan: Uuuuuuuuu, rokkimakkara, shalallalla shalallalla!

Nyt olen kuullut kaiken.

Hehheh hehheh hehheh hehheh......Sunnuntai 06.08.2006 01:27

Hot Chip esiintyy 11.10. Lontoon Astoriassa. Hehheh. Huuuuuuh.

Sunnuntai 06.08.2006 01:22

Mulla on taas yö aikaa. Mulla on myös lohkoperunoita ja kalapuikkoja, ja sitruuna. Mulla ei ole muuta kuin aikaa. Internet, televisio, kirja, lehti, kahvinkeitin, mehua ja lakritsia. Kotona minua odottaa uudet ceellä alkavat. Ei mitään mieltä. Minua ärsyttää päivittäin monet ihmiset ja ihmistyypit. Useimmiten se johtuu jostain fyysisestä kivusta tai särystä. Olen kutsunut noin 30 ihmistä Lontooseen. Tuleekohan ne kaikki kerralla?