IRC-Galleria

alphamale

alphamale

DANTESCO! HARGH!

No MOIKKAKeskiviikko 30.11.2005 15:55

Jos kirjottais tähän ihan tällee ku ei jaksa.

Käväsin tos lääkärissä vihdoin ja viimein ku en oo muutamaa vuotee nukkunu... unille meno onnistuu helvetin hyvin mutta siellä pysyminen tuottaa huomattavia vaikeuksia, keskimääränen saldo on n. 5 heräämistä yössä eli tunnin-kahden välein.

Tästä johtuen saattaa hilusti väsyttää, 20mg tenoxia ne on mulle pistäny mikä rajottaa ehkä yhteen-kahteen niitä heräämisiä mutta sitte nukkuu taas säännönmukasesti pommiin, toisaalta myös unissakäveleminen vähenee. Mikä on kanssa snadisti harmittavaa ku välillä herää olohuoneesta, välillä parvekkeelta, turussa olin pistäny kaikki levyt täysille liedestä ja kävelly ulos kämpästä hakkaa sisäpihalle vastapäisen talon ovee... välillä nukahtaa seisaalteen/istualteen ja touhuilee kaikennäköstä arveluttavaa unissaan. Hehheh.

Noh, ne pisti mulle lähetteen uniklinikalle mis pitäis käydä nukkuu yö josko selviäis että mikä siinä nyt voi sitte olla, hä.

Makselin mätkyt ja laskut tossa ja vähän laihalta näyttää joulu, onneks loppuvuoden vero% ei oo ku zäbäyt 39 ni sentään uusvuos näyttää valosalta. Ens kerralla haen sitä veromuutosta samantien ku tarvii. Oma vika ni ei auta narista (liikaa).

Kepa kissa näyttää kovin rockilta ku se oli pikku leikkauksessa ja sai sellasen sideharsosukkasysteemin läskitorsonsa ympärille ja se on repeytyny riekaleiks (se sideharsosukka)... kissaki silminnähden nauttii moisesta.

Ei mulla muuta, wahwah on korjattu ni voi hakee sen kohta, ei tarvi paljaalla vetää niitä sooloja - ei se siihen laatuun kyllä vaikuta.

Tuli just mieleen että mua ei ainakaan kiinnosta lueskella toisten kuulumisia. Mut menköö nyt ku tuli naputeltuu. Heippa!

AINII tarmo kissa nukku meikäläisen rinnan päällä ja päätti kello 6 aamul et on paha olo... paras herätys ikinä ku kissa istuu rinnan päällä ja oksentaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.