IRC-Galleria

ameebaveli

ameebaveli

I'm just a dreamer.

It's okay to be gay !Sunnuntai 10.08.2008 18:01

Eilen oli siis tosiaan miitti Hyvinkäällä. Lähin 9 bussilla Helsinkii, Kiia ootti mua siel ja sit lähettii 12:20 junalla Hyvinkäälle elikkä oltiin aika tasan kello 13 siel, jolloin koko homma alko.

Sen kyllä huomas että kukaan ei ollu nukunu enempää ku 7 tuntii. :') Mitenkäs se menikää... Mirva 7h, Saana & Petra 6h, mä 5½h, Kirsi 4h ja voittajana Kiia 2h. 8---D Hyvinkääläiset varmast oikeesti aatteli et meil on pahoja ongelmia, Mäkissä oltii ihan sekasin ja sit sekoiltii siel kaupungil siel sun täällä. Saana ja Kiia oli vähä kehitysvammasii ja sen sellast. 8) Sit mentii Kirsin kämpälle taiteilee hieno kirje pojille (ku meijät häädettii sen jonkuu kaupan aulan nurkast pois...) Ja siit tuli... ihan sikahieno. 88888D Bill oli ihanku pokemonkouluttaja, Tom IT'S OKAY TO BE GAY ja Gege joku moppipää ja Gusti mammanpoika (ruskeet housut ja kaikki<3). Ja sit piirrettii siihe kaikkee hianoo ja liimailtii tarroi. n____n
Saana teki kyl käytännössä suurimman työn, koska se piirs ukkelit ja kirjotti kirjeen. The slave. >: DD

Joohh, sit illal kaikki alko olla jo vähä tööt, väsymyksen piikkiin sekin. Siis ku jos on nukkunu vähä nii ekaha sitä on sillee ihan hullu ja sit alkaaki väsyttää. Lähettiin Kiian kans takasi Hesaan 19 junalla, sitte käytiin vähä ostaas karkkii ku alko tekee miel ja sit Kiia lähti kotiin 20:08 bussil ja mä 20:30 bussil eli olin 11 kotona.

Siinä eilinen päivä lyhykäisyydessään ! Oli sikakivaa, kiitos Kiia, Petra, Saana, Kirsi ja Mirva <3

PS. Pokemon & Digimon \,,/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.