IRC-Galleria

Letizia Romeo älskar att supa sig full. men hon vet hon begår en synd. hon är en ond människa, så hon måste sluta krökar för gott livet o vara en sann kristen eller begå självmord. Hon anser att saken är utagerad//Letizia Romeo tuli vakavasti ajatelleeksi jokalauantaista oloansa ja tuli siihen tulokseen, ettei sen aiheuttajassa kerta kaikkiaan ole järkeä. eikä missään mikä saa pään sekaisin. nyt todellakin,, nyt letizia romeo alkaa absolutistiksi !!
hyvästi vodka
hyvästi absintti
hyvästi likööri
hyvästi kilju
hyvästi teinihelvettiofelia
hyvästi kaikki turhat promillet ja kalorit
hyvästi krapula
hyvästi asemalaiturit ja ajattelemattomat avautumiset
hyvästi pilvimatkat
ja sienitripit
laput
hyvästit baloolle, hyvästit bagheralle,,hyvästit kurrekurredut-saarelle jonka menetin. maihinnousulupaa ei enää myönnetä. adjö för all framtid !

siis musta tulee raivoraitis, alan käymään helluntaiseurakunnassa ja omistan elämäni naispappeuden, homoseksuaalien avio-oikeuden, sananvapauden ja hauskanpidon kieltämiselle ja lisäksi tavoitteeni on saada kieltolaki uudelleen voimaan. tulen uskoon. annan elämäni herran haltuun ja elän nuhteettomasti kuin kunnon kristityn kuuluukin. naisten kaikkien oikeuksien täydellinen kumoaminen kuuluu myös suunnitelmiini, sen jälkeen vetäydyn oloihini ja maailman unohtaneena rupean saarnaamaan pelstuksesta kaduilla. millään ei ole mitään väliä, ei koskaan enää.

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL, JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL !!!!!

01.04.2007 00:59 <makkihjatto> huom vetäydyt OLOIHISI

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.