IRC-Galleria

YEEEEEEESH.Perjantai 02.05.2008 02:22

oli mahtavaa olla taas baarimikkoilemassa. tajusin miten paljon sitä hommaa oli ikävä. oli itsenäinen ja hyvä fiilis tehdä sitä mitä tykkää täällä. oli ihanaa pärjätä omillaan. ja sain vielä sikana positiivista palautetta. ja mulle vähän jo lupailtiin sitä baarimikon paikkaa. jakkikin totesi kun pääsin töistä sillon yhdeltä ja oli hiton hyvä fiilis että : "there is the smile that ive been missing".

oli niiiiin kivaa.

lauantaina uudestaan!

:):):):)

nii tosiaan jakki, pekken, jesper ja eric tuli sinne joskus kahdentoista aikoihin miulta tilailee ja fanittamaan. ja ne oli aika tuiskeessa. nauratti. nauratti töissä itseasiassa aika paljonkin. se henkilökunta siellä oli tosi mukavaa. pääsin sitten töistä yhdeltä ja ruvettiin jakin kanssa viettämään vappua ja pitihän se niille työntekijöillä näyttää myös taitoni pikakännien vedosta. haha. mut meillä oli kyl jakin kanssa niiiiin kiva ilta eilen. ihan aikuisten oikeesti. ja se kertoi miulle paljon kivoja asioita. ja tehtiin kaikkee iha hassua. puss jack<3

ps. meil on hiton isoja ikean tyynyjä. tänään sit mietittiin että pystyyköhän niillä miten hyvin tyrmäämään ihmisiä. no pitihän se sitten kokeilla. mie seison, ja jakki kumautti minuu sillä tyynyllä selkään ja miehän lensin ku leppäkeihäs pää eellä sänkyyn ja jakki nauro maha kippurassa.

mikä meitä vaivaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.