IRC-Galleria

ihanaa juhannusta kaikille<3Lauantai 21.06.2008 14:06

miulla oli niin sikahauska juhannus. siis niin älyttömän hauska! ei juhannusmainen jussi mutta erityisen loistava sellainen!

JA TÄMÄ TAPAHTUI:

oltiin yksityisjuhlissa golfclubilla (:D). siellä oli ehkä 30 henkeä. istuskelin pihalla oluen ja tupakan kanssa ja kerroin marialle savonlinnasta, siitä miten ihana paikka se kesäisin on, kun joku amerikkalainen typykkä keskeyttää miut. "did you say savonlinna????? I LIVED THERE FOR ONE YEAR!!" olin että no huhhuh, aika uskomatonta että tapaan yksityisbileissä tytön joka on kaikista maailman kaupungeista juuri savonlinassa ollut vaihto-oppilaana. sitten tämä tyttö jatkaa englanniksi. " joo olin siellä vaihto-oppilaana, asuin ARJA KOLINA JA VESA TOIVASEN LUONA!!" siis selvennys: parhaan kaverini lotan vanhemmat!!!!!!!!!! silloin välähti kuka tää tyttö on. COURTNEY. amerikkalainen vaihto-oppilas, osa lotan perhettä, tyttö kenet näin aina lotan luona pienenä. tällä tytöllä on kuvia miusta sillon kun olin pieni yms:D

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pieni on vissiin maailma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vähän aikaa meni kyllä kiljuessa voin kertoa. ja siis courtney asuu täällä nykyisin???? en vaan voi uskoa että tavattiin!

ja meillä oli kaikilla niin loistava juhannus, naurettiin juteltiin ja juotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.