IRC-Galleria

an-nuliini

an-nuliini

on laiskimus.

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 21:08

Heissan taas Päiväkirjasein!!!


Huh-huijaa :) meikäläisen paikat on hiukan tai oikeestaan aikasta perkeelsti kipuset...tuli eilen vietyä isän kans 12 mottia puita liiterii, ja sit ku se venyttely aina mukamas "unohtuu"...porukatkin muutti sit mökiltä takas kotiin, tasan puoli vuotta ne siel lauta vasten lautaa mökissä asustivat :) ja aihanaa oli, hiukna tuli haikee olo laittaa mökki talviteloille :( mut onneks taas on kohta kevät ja pääsee sinne :)

huomenna meikäläinen palaa takasin murunsa luo kotiin :) JEEE!!!! alko jo ikävä ollaki, no viikon verran vietin taas täällä aikaani :) huomenna meen sit Jyväskylän paviljongille töihin ja nii lauantainakin, siel on jotkut yrittäjämessut ja monelle sadalle hengelle istuva-illallinen, joten sie tarvitaan keittiössä apua tosi paljon :) sit ois yks vapaapäivä (tai mulle kylläkin siivouspäivä) ja sit 5 päivää töitä, JEEE!!! tulee ainakin rahnaa jos ei muuta, niin se täytyy ottaa :)

Kohta taas kuu vaihtuu ja talvi tulee aina vaan lähemmäks :) ja joulu, voi ku oiskin jo joulu, ois tosi ihanaa :)

Mut nyt mie meen tupakille tuhoon keuhkojani ja sit saunaan!! seki on nii ihuna paikka ku oon taas tottunu joka ilta käymään siel, nii kotona on mälsää ku ei pääse ku suihkuun, tai pääsis mut mie en mee kerrostalon saunaan...

Heissansaa Rakas Päiväkirjani!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.