IRC-Galleria

Jeje.Lauantai 13.09.2008 04:13

Talla viikolla Woodlandissa:

Ke: Kait jotain ammuskelua yhessa puistossa tai jossain.

To: Oli tulossa iso tappelu ihan koulun viereen. Poliisit kerkes paikalle tarpeeks ajoissa niin porukkaa pidatettiin ihan kivasti ja tyypit sai pippurisumutetta naamaan.

Pe: Joku aija piti panttivankina vaimoaan ja lasta aamulla jotain 5 min koululta. Sitten se paasti panttivangit pois mut jatko ammuskelua kotonaan ja kaikki lahitalot evakoitiin. Ilmeisesti taa tilanne oli ohi jo 14 jalkeen kun ajettiin sen talon ohi ja siel oli vaan paljon poliisei.

Koulussa meilla piti olla rally (tapahtuma) tanaan, mutta se peruttiin ja puol tuntii myohemmin annettiin code yellow, eli lockdown koululle eli ei saatu lahtee luokista jne. Luultiin et se oli ton panttivankijutun takii ja hengailtiin sit luokis pari tuntii ennen kun meidat paastettiin kotiin. Sit sain kuulla et se oli koska koulu sai ampumauhkauksen. Paikalla oli taas vaihteeks ihan kivasti poliisei ja porukkaa haasteteltiin telkkariin jne. Nain myos pari bomb team -poliisia.

Muuten sujuu ihan hyvin. Nyt alkaa olla vahan viilempaa ja jaksan teha jotain valilla. Viime viikonloppuna Maria oli taalla ja lauantai oltiin San Franciscossa ja sunnuntai Lake Tahoella. <3 Aivan ihania paikkoja molemmat, onneks paasen takas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.