IRC-Galleria

ernon iltasatu part. 2Maanantai 10.05.2010 02:43

erno sanoo:
OLIPA kerran pienen pieni delffiini joka eleli suuren suuressa meressä. hän oli kovin iloinen delffiini ja hänellä oli monia ystäviä =) eräänä päivänä delffiini päätti lähteä katsomaan mitä meren pinnasta voisi löytyä! päästyään pintaan hän hämmästyi koska näky oli aivan USKOMATON! sitten delffiini hyppäsi riemusta kolme volttia taaksepäin (niiku sie teet ain ku pompit trampoliinil), ja pysähtyi..
AJATTELEMAAN että mitä jos olisinkin jokin toinen asia kuin delffiini, no hän mietti sitä hetken pienillä delffiinin aivoillaan, ja sai lopputulokseksi, että on mukavamapaa olla delffiini. pinnallakäynti reissun jälkeen delffiini meni takaisin syvemmälle mereen ja tapasi kaverinsa! ne juttelivat mukavia ja sitten delffiinin vähän enemmän kuin kaveri tuli paikalle ja kysyi että haluaisitko tänään..
tulla kanssani elokuviin? tähän delffiini vastasi että totta mooses ja he menivät elokuviin, se oli jännittävä. elokuvan jälkeen delffiinit kysyivät toisiltaan meille ja teille ja sen jälkeen he tekivät jotain tähän iloiseen iltasatuun sopimatonta, ja saivat LAPSI DELFFIINEJÄ. niiden nimiksi tuli anna ja erno ja delffiiniperhe eli elämänsä onnellisena loppuun asti kunnes tuli ahne kalastaja setä..
joka pyydysti delffiini ernon ja erno teurastettiin =( tosin se oli hänelle oikein koska hän oli suhteellisen teuras ollakseen delffiini =)
LOPPU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.