IRC-Galleria

Huhhahheijaa... ;DTorstai 25.12.2008 23:08

Lahjominen alotettihin jo osin aattoaamulla sattuneesta syystä.. sain äidiltä ja isältä punasen kahvinkeittimen(tervetulloo meille kahville vaan kaik. :D), korvikset ja riipuksen, jotka ei tosin ollut kovinkaan suuri yllätys -äiti kysy syyslomalla ko oltihin kaupungilla että halluunko mä ne jouluksi- ja sitten ihanaisen kosmetiikka- ja meikkipaketin jossa oli kaikkea kivaa –puuteria, pari kunnon sivellintä, shampoota...- niin paljon että ei heti tarvii uuestaan ostaa. :)

Sitte sain illemmalla porukoilta vielä ihunan flanellisen pyjaman, kaks kirjaa(Juha Itkosen ”Huolimattomia unelmia” ja Tuija Lehtisen ”Sulkaapolkuja”), kaks leffaa("Sinkkuelämää" ja "Mamma Mia!") ja sit K-kirjain mukin. Ja sit sellasen ihmeen älypelin, jonka oli kohtuu helppo rikkoa, mutta sen kasaan saaminen onkin sitten ihan eri juttu(ei edelleenkään oo koottuna)...

Siskolta ja sen mieheltä sain sitten 54-palasen palapelin(ihan niinko se epäilin mun pinnan ja innostuksen kestoa.. ;D), karkkia ja lupauksen pehmeästä paketista. :)
Kavereilta sain sitten Indiana Jonesia, Suklaakeittokirjan, kynttilän, glögimukin, 2 käsipyyhettä, heijastimen, kirjanmerkin ja karkkia.
Ja sitten sain vielä rahaa ja ulkosen kovalevyn. :D

Yks paketti saamatta, jänskättää mitä sieltä löytyy. ;)

---

Huomasin yhen huvittavan jutun muuten tännään ko oltihin syömäsä – mä syön enemmän alkupaloja ko pääruokaa. Alkuruoista mennee meinaan peruna kera graavilohen, kylmäsavulohen, paistetun lohen, pippurisilakan ja sinappisillin sekä kylkiäisenä vielä punajuurisallaattia.
Ja pääruokapöyästä mennee vaan peruna-, porkkana- ja maksalaatikko, kinkku, kalkkuna, kastike ja punajuurisallaatti.

Ja nirsoilen vielä puuronkin kansa sammaan tyylin ko alku- ja pääruokien kansa, syön kyllä riisipuuroa, mutta sekametelisopasta en kyllä syö muuta ko lientä... mikä taas johtaaki siihen et yleensä otan soppaa vimosena ko muuten siinä mennee sata vuotta et joku muuki saa otettua sitä..

Mutta joo. Taidan ruveta kahtomaan Housea, sen jälkeen voiski sitte kahtoa Joulutarinen. Ehkä, jos jaksaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.