IRC-Galleria

Niinpä niin. Telkun oppimispäiväkirjaa tässä vääntelen, aattelin että josko vaikka saisin tämän palautettua ajallaan, kun edelliset ovat olleet enemmän tai vähemmän myöhässä kaikki. Ja sitten kun ei tuosta huomisesta oikein tiedä, kun illalla pitäisi kaiketi mennä kuvvaamaan liveä varten insertti ja sitten kun piettäis saaha josain vaiheesa kuvattua omaa uutissähkesatanenjokuihmejuttuakin. Ja editoitua se.
Ja voisiko joku tässä kohtaa kertoa, miten hiivatissa meinaan saaha kaiken tehtyä ajallaan ja kunnolla?!? Aikaahan tässä on ollut vaikka kuinka, mutta tietenkään ei ole tullut tehtyä mitään joka helpottaisi tätä omaa tekemistä. Eipä tietenkään.
Ja ihan niinkuin tuossa ei olisi riittävästi jo mietittävää, niin sitten täytyy ulkona vielä tuulla niin paljon, että ikkunat ritisee. Siis ihan oikeasti ritisee, pelkään että jännite pettää ja tuo lasi pirstaloituu mun päälle yöllä kun nukun(ja nyt toivon, että mun sänkyni pääpääty ei olisi suoraan ikkunan alla...). Lisäksi tuuli vinkuu niin paljon, että rauhallisesta ja hiljaisesta nukkumisympäristöstä saa ensi yönä kai vain uneksia...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.