IRC-Galleria

EI YMMÄRRÄ:(Sunnuntai 22.03.2009 21:31

Yllättäen Suomessa lapset altistuvat tupakan savulle useammin autossa kuin kotona. Vanhemmista joka kymmenes tupakoi silloin tällöin autossa lapsen läsnäollessa.

Passiivinen tupakointi on aina suuri riski lapsen terveydelle, tulevatpa savut sitten ulkoilman tai sisäilman välityksellä. Tupakan palaessa syntyvä savu sisältää myrkyllisiä kemikaaleja monin verroin enemmän kuin varsinainen tupakoitsijan sisäänhengittämä savu.

Vanhempien tupakointi lisää lapsen riskiä sairastua toistuviin hengitystie- ja korvatulehduksiin sekä astmaan ja allergioihin. Tupakan savu huonontaa lapsen vastustuskykyä ja lisää alttiutta tulehdustaudeille. Tupakansavu ärsyttää silmiä, kurkkua ja hengitysteitä.

EI KOSKAAN tulisi mieleenkään polttaa kun lapsi kyydissä, en ymmärrä vanhempia jotka vetää röökiä autossa ja lapsi / lapset kyydissä!!!!! prkl... kun tiedän tapauksen nimiä mainitsematta.. itse henkilö kyllä tietää jos tämän lukee... sais miettii...
sama se että halutaan käydä ajelulla, mutta kuka kuskaa myös lapsia yötä myöten mukanaan. lapsen selkä ensinnäkin koetuksella tommosesta... jokainen taplaa omalla tyylillää. ite en kuskaa, ellei sit olla reissuun menossa... tai tulossa ... mutta sillonkin lapsi jaloittelee... pysähdytään syömään. mutta yleensä jos haluan mennä ajelulle toinen osapuoli kotona ja seuraavalla kerralla toinen menee ja minä lapsen kanssa kotona. meillä lapsi menee nukkuu puoli 8 myös v.loppuna (jolloin on poikkeuksia saa valvoa hetken pidempään) pistää vaan suututtaa tollanen.!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.