IRC-Galleria

.:hähä. Siinä teille:.Tiistai 28.03.2006 21:43

Arkh. Deitti-ilmotukset. Turhinta ikinä "MOI OON INKKU 15VEE. OON URHEILULLINEN, KIVA, MUKAVA JA NÄTTI. ETTISIN HEI SELLAST SEXYY JA HOTTISTA JÄTKÄÄ! KAIKKI NIINKU -03 ALUEELTA PLIIS HEI OTTAKAA YHTEYTT!! ;DDDD <3<333<3432573532<3 -Inkero90-

errm? Plah. Tällaisiin turhautuneena teikaisinkin sitten itselleni ihan oman, uudenlaisen deitti-ilmoituksen! Kaikki kanssasisaret ottakaa näppis esiin ja kirjoittakaa uudenlainen AITO deitti-ilmoitus. Missä sanotaan asiat suoraan ja kiertelemättä:

Olen 16-vuotias rasittava Teini Pissis. Haluan saada aina kaiken periksi, ja jos en saa niin käytökseni luultavasti tipahtaa alle kahdessa sekunnissa 16vuotiaan nuoren tasolta 4vuotiaan uhmaikäisen tasolle.

En halua sinun ryypiskelevän jokaviikko, mutta jos tupakoit, se on pelkkää plussaa koska itse olen ollut tervakeuhko jo muutaman vuoden.
Olen laiska. En siivoa käytännössä ikinä. Huoneessani ei näy lattia, koska yksinkertaisesti minua ei kiinnosta siivota. Vihaan myös tiskausta, joten toivottavasti rakastat kotitöitä, ja ruoanlaittoa. Nimittäin olen syntynyt peukalot keskellä kämmeniä.

Vihaan näsäviisaita ja lapsellisia ihmisiä. Ainut joka saa olla näsäviisas ja lapsellinen, olen minä. Joten käyttäydythän aikuismaisesti koko ajan, paitsi tietysti silloin kun haluan hullutella. Sinun täytyy myös huomioida minut 24/7 Koska en voi sietää huomiotta olemista. Rakastan yli kaiken olla huomion keskipisteenä ja sen todennäköisesti huomaa käytöksestäni, koska olen säälittävän huomionhakuinen. Noin 100kehua + lahjaa + kukkasta pitää minut ehkä hyvällä tuulella ainakin osan aikaa.

niin ja pidäthän eläimistä? Minä nimittäin pidän. Ja ne tulevat menemään aina edellesi. Aina.

Olen nirso. Minulle ei kelpaa mikään ikinä, ja kaikki on aina huonosti. Olen turhan tarkka poikien katsomisessa. Eli ihan mikä tahansa taatelintallaaja ei kelpaa. Jos et ole millään lailla erikoinen, niin koita tulla toimeen sen kanssa että en tule koskaan lämpenemään minkäänlaisille olemattomille nörtinkuvatuksille.

Ystävällisin terveisin: Anni.

edit. Taisin unohtaa kertoa että olen sairaalloisen sosiaalinen. En kestä yksin olemista missään tilanteessa. Joten valmistauduthan perumaan kaikki menosi, jos satun olemaan yksinäinen. Ellet tee mieleni mukaan, saat varmasti pyydellä anteeksi ja osoittaa että olet pahoillasi. Pidän siitä huolen. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.