IRC-Galleria

levoton tuhkimoTorstai 22.01.2009 17:57

Kuten otsikkokin kertoo, tänään olin levoton. nauroin koko päivän ja jauhoin paskaa.. eli peruspäivä :D matikan tunnilla selostin petralle synntyksestä. kuten: "Petra ajattele jos lapsi syntyis vessanpönttöön ja sit se äiti ei huomais vaan vetäisis ja sit se joutuis hakee sen lapsen vedenpuhdistamolaitokselta. Kiva sille lapselle sit kertoo jos se kysyy et missä se on syntyny, niin kiva äidin vastata että synnyit vessanpönttöön jonka jälkeen mun piti käydä hakee sut vedenpuhdistamolaitokselta koska vetäsin sut vahingossa viemäriin. " Tästä huomaa että olin hieman väsynyt. Musta kyllä tuntuu että kaikki oli väsyneitä, koska aina oli joku nauramassa.
Bilsan tunnilla keksin sitten että Petra avioituu Dimitrin kanssa ja puhelin kuinka rakas hammaslääkärimme olisi ollut Dimitrin äiti. Eli Elena Hartonen. Petra ei tykännyt tästä ajatuksesta, mutta saatiinpa kuunnon naurut.
Naurua kesti viimeisellekin tunnille joka oli mitäs muuta kuin saksaa. Petra puhui tyhmiä ja minä nauroin- ja toisin päin.
Väsymys saattaa johtua viimeöisestä painajaisesta, joka ei ollu kiva. Okei olipa tyhmästi sanottu, painajaiset ei oo yleensä kivoja :D Heräsin kuudelta herätyskellon soittoon , olin laittanut sen soimaan kuudeksi sillä ajattelin tehdä läksyt, mutta painajaisen jälkeen en uskaltanut nousta sängystä. Kesti vähän aikaa ennen kuin uskalsin sulkea silmäni uudestaan ja sain jälleen unen päästä kiinni. Lopulta nousin 25 vaille 8 ja olin jälleen myöhässä. Petralla oli taas se tympääntynyt ilme aamulla. En mahda sille mitään että nukuttaa. Sori petra :D
TÄnään olis ollu harkat, mutta olin tarpeeksi vakuuttava että sain jäädä kotiin. Tosin sillä ehdolla että auttaisin siivouksessa, joten se siitä vakuuttavuudesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.