IRC-Galleria

perjantai saapui vihdoinPerjantai 23.01.2009 21:20

Miten musta tuntuu että koulussa on nykyään hirveen kivaa? Ei siis oppitunnit, mutta kaverit on vaan niin mahtavia <3 Koulussa meni siis ihan hyvin. En taas oikein jaksanu keskittyä kuunteemiseen, vilkas lapsi kun olen. No ei, ehkä pitäis ruveta panostamaan kouluunki, niin pääsis lukioon...
Koulun jälkeen tunkeuduin kaverille. No en ihan, mutta melkein. Syötiin ja oltiin koneella ja katottiin telkkarista kaikkee tyhmää. Oli kivaa :)
Jouduin tulemaan kotiin kuuden jälkeen ja 20 minuutin polkemisen jälkeen olin ärsyyntynyt, mutta onnellinen päästyäni vihdoin kotiin. Talvikeli ei ole mikään unelma pyöräillä, sanoisinko. Seurattuani 15 minuuttia yhtä suosikkisarjaani (joka ei välttämättä ole laadullisesti mikään huippu :D), istahdin koneelle ja tässä istun yhä. Mietin tekisinkö tänäkin iltana vatsalihaksia, mutta ehkä jätän ne tänään tekemättä. Ei se vatsa kuitenkaan lähde, vaikka tänään ne tekisin.


Ilta on vielä nuori, joten saatan lisätä tähän vielä illan tapahtumia, jotka tuskin tulee olemaan mitään mielenkiintoista luettavaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.