IRC-Galleria

Sunnuntai- maanantai välinen ilta, yö ja aamu. Oli kyllä yks parhaimmista hetkistä pitkään aikaan. Oltiin siis lissun luona yötä. Häiriköimässä oli Vilma, Petra, Saara, Paola ja minä. (siis näin lissun lisäksi :D lissu oli pahin häirikkö. no ei.) lta suju mukavasti, hilluttiin ja syötiin, pelattiin Gh:ta ja sählättiin.

Illemmalla siirryttiin lissun huoneeseen ja ruvettiin laittelee itteemme ihan huvin vuoks. Pääasiassa Vilma , Saara ja Paola vaihteli lissun asuja ylleen. Vaatekaapin tonkimista kesti kauan :) Lissu toimi siinä samalla kihartajana, hän siis kiharti kaikkien meidän hiukset. ja koska olemme niin avuttomia ja itsepäisiä ihmisiä lissu joutui kihartamaan myös omat hiuksensa.
Kun oltiin valmiita kello näytti puolta kahta tai jotain sinne päin. Siinä sitten ruvettiin kuvaamaan meitä, otettiin ryhmä- ja yksilökuvia. Oltiin tietenkin räpsitty kuvia jo ihan alusta asti, mutta nyt otettiin kuvia ihan kunnolla.

Kolmen aikoihin sählättiin ja en ees muista mitä tehtiin sillon. Kuunneltiin musiikkia ja sen sellaista.
Kolmen ja neljän välissä älyttiin että ei oltu laitettu petejä vielä, joten rampa lissu lähti hakemaan patjoja kolmannesta kerroksesta. Kukaan muu ei älynny mennä auttamaan lissua. :D
Kun patjat oli saatu paikoilleen, rupesimme riehumaan ja sähläämään. Samalla Paolaa rupes väsyttämään ja se rupes mulkkaamaan meitä murhaavasti. Ei oikeesti en oo ennen nähny niin vittuuntunutta ilmetta ku Paolan. Se mulkkas meitä varmaan puol tuntii.. :D

Vartin yli neljä soi lissun kännykkä ja iloiseksi yllätyksemme hänen äitinsä soitti yläkerrasta ja tiedotti että kello on vartin yli neljä ja että voisimme käydä nukkumaan. Näimme parhaaksi totella käskyä ja sammutimme valot. Ruvettiin nukkumaan, mutta Vilma näki parhaaksi ruveta laulamaan. Siinä me viis sitten jouduttiin kuuntelemaan Vilman laulua (paola oli sammunut).
Vähitellen jokainen rupesi nukkumaan, paitsi Vilma joka lauloi kauniita lauluja ja minä joka kuuntelin niitä hänen vieressään. Lopulta minä ja Vilma oltiin ainoat jotka oli enään hereillä. (yllätys)
Siinä sitten vilmu lauleskeli ja laskeli jotain palohälyttimen merkkivalon väliä ja minä kuuntelin lauleskelevaa tyttöä nauraen. Molemmat taiettiin sitten sammua jossain vaiheessa.

Aamulla heräsin kännykkäni soittoon. Olin laittanu herätyskellon soimaan puol kymmeneks ja kun nousin ylös lissu ja vilma oli mun laukun kimpussa ettien mun kännykkää joka mylvi karmivan kovaa. Oli sekin näky kun kolme ihmistä yrittää sammuttaa herätyskelloa :DDD
Siinä sitten jatkettiin nukkumista ja lopullinen aika jolloin noustiin ylös oli vähän ennen puol 11.
Minä ryntäsin pesemään hampaitani ja päädyin lopulta myös suihkuun. Muut jäivät vielä riehumaan.
Kun tulin, muut höpisivät outoja ja päätin ruveta kuivaamaan hiuksiani. Lopulta päädyin lissun sängylle kuivaamaan niitä ja Paola tuli avukseni ;DDD tämän jälkeen paola rupesi kuivaamaan omia hiuksiaan (jotka eivät olleet edes märät :D ? Se yritti suoristaa niitä tai jotain :D olemme järkeviä)
Lopulta kaikki rupes laittaa itseään ja huonetta kuntoon.


Yllätykseksemme lissun suloiset sisarukset olivat laittaneet meille aamupalaa. Se oli söpöä <3
Aamiaisen jälkeen pelattiin taas Gh: ta ja löhöiltiin.


Siihen se mukava hetki sitten loppuikin, kun lähdin ensimmäisenä polkemaan kotia. onnellisena ja sekaisin.


Kiitos teille mukavista hetkistä! Ootte ihan kivoja... :DDD <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.