IRC-Galleria

<3Sunnuntai 17.05.2009 21:38

eilen oltiin porukalla jälleen lissulla yötä. minä, sirkku, paukku, paola, vilma ja lissu itse. kateltiin euroviisuja ja sählättiin, syötiin sekä naurettiin. mulla oli aina kommentit euroviisuissa jos joku anto venäjälle ääniä:

minä: pakko noidenkin antaa venäjälle pisteitä, kun muuten venäjä hyökkää. :D

tätä naurettiin aina. tosi hauskaa -.-

2 esim:

minä: no hei miettikää. venäjä ja viro on lähellä toisiaan. pakkohan viron oli antaa pisteitä venäjälle, ettei venäjä hyökkäis viroon.

typerä minä?

arvosteltiin muutenkin koko ajan niitä tyyppejä ja kaikkee. pääasiassa minä kommentoin koko ajan. uutta? :D

ilta meni leikkiessä vihreää niittyä. ah ihanaa <33
mulla meni ääni lopullisesti yöllä ja puhuin möreällä äänellä , välillä kuiskaten. ei kyllä oo hirveesti siitä parantunu vieläkään.

mentiin sitten joskus nukkumaanki. uskoisin että 3- 4 maissa. vilma soitteli ihania kappaleita kännykästään. ne oli ihania <3

aamulla kun heräsin, olin ihan kuolla: olin ihan tukossa, oli kuuma ja muutenkin huono olla. yöllä oli nenä vuotanu ja muutenkin meni vähän plörinäks koko yö.

paola lähti ekana, ku sillä oli esitys. muut jäätiin vielä nukkumaan ja siinä sitten tehtiin kaikkee. mie olin aika hiljanen aamulla. lepäilin vaan ku toiset hillu jossain muualla. loppujen lopuks olin tavan vaatteet päällä, sekä kaulahuivi ja takki päällä ja pelkkään pussilakanaan kietoutuneena lissun huoneen sohvalla ja lepäilin.
tyylikkäästi aina <3

12 maissa porukkaa oli hävinny, joten minäkin rupesin tekemään lähtöä. lissu ja vulmu lähti ratsastamaan ja minä pyöräilin kotiin. lainasin lissulta pipoa (koska korviin koski) ja sellaset talvikintaat. olin varmaan aika hottiksen näkönen kun poljin kotia ne ja siniset aurinkolasit päällä. sillä hetkellä ei kiinnostanu yhtään mitä muut ajattelee. kuka jaksaa ajatella?

kivaa oli. kiitos neidit, kun olette olemassa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.