IRC-Galleria

annnni]

annnni]

Nyt tais kyllä olla tylsää, kun tänne asti eksyit?

Uusimmat blogimerkinnät

Lasken minuutteja, kiroilen itsekseni.Tiistai 13.10.2009 01:16

jjeeahh. Tekee mieli kirjottaa blogimerkintä. Mut en tiiä mistä kirjottais. Tai joo, oishan tuota asiaa, mut ei sitä nyt noin vaa kaikkee kirjottele...

Viimeset puolvuotta.. okei, viis kuukautta ja pari viikkoa siihen päälle.Ah<3 niin vitun ihanaa. Joskus vaa oikeesti tuntuu siltä, et heippa, en jaksa, ei kiinnosta, ei huvita, ihan sama. En vaa voi sille mitään, et pakkomielle on pitää huolta. En voi jättää näitä yksin, en voi luottaa muihin, kun nitten velvollisuus lipsuu. Voi vittu oikeesti. En haluu kasvaa aikuiseks. En haluu kantaa vastuuta. Haluisin olla vielä pieni. Syyä luumukiisseliä pöydän alla ja tehhä kuperkeikkoja hangessa ilman vaatteita. Ei haittais, vaikka ois tyhmä, tai ei jaksais kävellä kaupassa. Kukaan ei kiinnittäis huomiota mitä sanot tai teet. Ei tartteis huolehtii. Mut nyt.. viikonloppusin valvon niin pitkään, et kaikki muut nukahtaa. Vielä senkii jälkee. Herään, itken. Tai en ees herää, ku en nuku. Mut ääh, kaikkeen voi tottuu. Perhe on tärkein, mut mites sit ku siitä tuleeki taakka? No kestän kai kavereitten tuella pystyssä, ja kiitos siitä. Mut sit äääääääääääää. en jaksa mitää enää oikeesti. kiitos ja hei, voisin kadota.

Ja vittu menee hermotkaikien nalkuttajienkii kaa. Onko noin vaikee päästää irti vanhasta ja sotkeetoisen elämä uuestaa? ei vittu, miks aikuisten pitää käyttäytyy niinku lapset? Kiitos jos sen takia tärkein lähtee. Ja juoruilijat haistakaa paska.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.