IRC-Galleria

anqqa

anqqa

Ei enää pidä yllä

Selaa blogimerkintöjä

Älä näytä modausta

Monday Morning Rant: Tuotepakkaukset.Tiistai 28.08.2007 14:11

Mikä onkaan nykyään mukavampaa kun viettää rentouttava tuokio availlessa uusia tuotteita. Omia suosikkeja esim:

- Karkkipussit. Ne joissa on se 'revi tästä' alue yläkulmassa. Ei tarvii enää avata siististi koko yläreunaa mihin mahtuu käsi sopivasti, sen verran teollisuusliimaa on pistetty sivujen väliin. Sen sijaan saa repäistyä näppärästi koko sivun auki, usein vielä bonuksena ympäristöön sijoittuvien namusten etsiminen.

- Lakupötkylät. Yläreunassa perinteinen lovi mistä saa lakun avattua, eli käytännössä yläkulmasta irtoaa 2 sentin mittaista palaa mistä näät lakun pään ja pääsee repimään sormet tahraten sivun auki.

- Suklaapatukat. Erinomaisen näppärä katkaisumenetelmä, eli ei tarvitse repiä papereita irti, sen kun vaan katkasee keskeltä 2-osaisen nampsipuudelin ja voìla. Tosin oikeastihan siinä tapahtuu niin, että molemmat patukat muussaantuu päistä ja koko setti vaan taipuu paperin repeämättä.

- Muotoon valetut muovipakkaukset. Tarviiko näistä edes aloittaa? Kyseessä siis ne ah niin ihanat uuden ihkun edullisen elektroniikkavempaimen malliin valetut läpinäkyvät muovipakkaukset mitkä reunoilta superliimalla puristettu kasaan. Ko. tuotteen avausoperaatio käsittää monta huomionarvoista asiaa joita ei tule unohtaman. Jos saa härpäkkeen pakkauksesta ehjänä ulos tuntien taiston jälkeen eikä käsissä ole ainuttakaan haavaa ja suusta ei ole päässyt yhden ainutta ärräpäätä, voi jo taputella itseään selkään.

- Pakkaus-pehmuste-pakkaus-paperi-pakkaus-pussi -kombinaatiot. Pienen keskustayksiön kokoisesta aaltopahvilaatikosta lopulta löytyy se pieni tulitikkuaskin kokoinen tuote
TJEU: http://mezzoblue.com/archives/2007/08/27/reduce/


PS. Joo ehti tiistain puolelle, sohvat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.