IRC-Galleria

anqqa

anqqa

Ei enää pidä yllä

Selaa blogimerkintöjä

Älä näytä modausta

Monday Morning Rant: Nuorisomuoti.Maanantai 03.09.2007 17:50

Gaeh. Onneksi tulee syksy. Kesä on paras viikko Suomessa, mutta nuorisomuoti.. hngh.

- Mahavyöt. Ketä saa syyttää tästä tän kesän hirveydestä? Anteliaalla kaula-aukolla varustettu hamekko joka yltää polviin tai hieman yläpuolelle - ihan ok. Kaprimittaiset sukkahousut tjsp pitkät kalsarit - vielä siedettävyyden rajoissa. Mutta sitten asukokonaisuus pitää kruunaa vyöllä, joka on VATSAN YLÄPUOLELLA?! Niinku jotta että wtf? Mikä ihme sen funktio on? Vaatteiden ulkopuolinen push-up? Kuka on vastuussa tästä empiiristen tutkimusten mukaan jopa 69% alaikäisten suosimasta 'trendistä'? Mikä lehti tai TV-kanava on tänä vuonna käskenyt kaikkien pukeutumaan yksilöllisesti saman kaavan mukaan ettei vain erottuisi joukosta?

- Goottilolitat. Ei siinä mitään, japanialaiset pikkutyttögoottilolitat on sitä parhautta, mutta nyt se on rantautunut yliampuvasti tännekin.. toki Suomestakin löytyy kriteerit täyttäviä emäntiä pukeutumaan Back Streetistä ja Morticiasta hankittuihin renesanssireleisiin, vaan jos on hieman ylimääräistä lanteisilla niin ne tyllihameiden ja pienten 'korsettien' välistä pursuilevat makkarat ei imartele ketään. JOS haluat pukeutua samalla tavalla kuin nämä 40 kiloiset nousevan auringon maan tyttäret, niin olisi suotavaa valita asukokonaisuus harkiten - kaikille se ei sovi vaikka kuinka ahtaisi.

- Valkoinen meikki. Tokihan sillä osaavissa käsissä saadaan aikaan ihan näyttävää tulosta, mutta valkoset silmänympärykset mitä näkee teineillä, ni ei tiedä pitäisköhän sitä itkeä vai nauraa. Usein vielä kruunattuna aivan liian paksulla ripsarilla joka saa ripset näyttämään sentin paksusilta klönttikokoelmilta.

- Crocsit. Ei sentäs nuorisomuotia, mutta.. ARGH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.