IRC-Galleria

- - - - - - - - - - - - -Keskiviikko 03.09.2008 23:32

Irc-Galleria

Sivusto saavutti suuren suosion tarjotessaan tuhansille epätoivoisille teineille mahdollisuuden heruttaa esittelemällä intiimialueitaan julkisesti Internetissä.

Galtsuksikin kutsuttu IRC-Galleria on kieltämättä pissismin edesauttaja, siellähän ne pissikset toisillensa juttelevat ja suunnittelevat, mihin mennä harrastamaan sosiaalista alkoholin käyttöä ensi viikonlopuksi. Yleensä vastaus on sama: kiiruhdetaan räkä poskella Kamppiin tai joihinkin bileisiin, mihin kukaan ei pääse sisään, mutta bussimatkallahan on hauska maistella alkoholituotteita ja vertailla, kenellä on eniten kävijöitä.


IRC-Galleriaa käyttävät etenkin teinitytöt ja -pojat, jotka tietävät olevansa cooleja, jos heillä on siellä muutama waretetulla Photoshopilla muokattu kuva (tunnistaa käänteisistä väreistä).

Gallerian käyttäjien toimintatavoista tärkeimmät ovat cooleihin yhteisöihin liittyminen. Jos kuvittelet olevasi oikeasti chool galleriafeimi, älä liity koulua, musiikkimakua tai autoja koskeviin yhteisöihin. Sen sijaan in ovat itsetuhoiset Arvet kertovat elämästä -yhteisöt, alkoholi- sekä tupakkayhteisöt ja suuressa nosteessa

Toinen toimintapa on kuvien muokkaaminen. Blurria ei kuulu säästellä, varsinkaan kasvoissa. Silmiä ei kuitenkaan saa blurrata; säihkyvä katse pitää säilyä. Valkoiset kehykset ovat, nyt in, eikä muutama naseva romanttinen kuvatekstikään ole pahitteeksi. On myös hyvä muistaa omistaa kuva omille hanipuppeleille, lukuisilla huomioilla.




ii2

on parin kuopiolaisen idiootin keksimä rahastukseen irkkaamiseen tarkoitettu keskustelupaikka. Kyseinen sivusto matkii alkuperäistä IRC-Galleriaa niin ideoiltaan kuin ulkoasultaan. ii2 on suosittu 10–13-vuotiaiden pikkuteinihuorien keskuudessa, (jotka eivät uskalla käydä ”oikeassa” IRC-Galleriassa, koska heidät haukuttaisiin lyttyyn).

Kuuluisin kuvamuoto ii2:sessa on teinipeili. ii2 sisältää myös monia muita asioita kuten esimerkiksi turkkilaisia pervoja, jotka yrittävät houkutella pikkutytöt luovuttamaan väriliitunsa. Paikkaan voi siis pistää heruttavia tai vähemmän heruttavia kuvia. Yleensä käyttäjien kuvat lähinnä oksettavat, vaikka kyseessä olisi kuinka malliposeeraus. Nykyään ii2 on julistautunut itsenäiseksi diktatuuriksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.