IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Rakas Päiväkirjani!Keskiviikko 30.11.2005 15:41

SITÄ PAITSI EN OSAA MOODATA (vai mite se kirjotetaan..) en tajuu mitää. Luntaki tulee ku ... jostai. uhkaavalta näyttää toi sää.

Rakas päiväkirjani!Keskiviikko 30.11.2005 00:28

Tänään on suuri päivä. Miusta tuli vippi! Tosin kyl vaa sen takii ettei Olli enää voi bostailla miulle. Jiihaa!

Rakas Päiväkirjani!Torstai 24.11.2005 20:39

Joo meil on tääl tosi coolia! It's pizzanteko time.

Rakas Päiväkirjani!Keskiviikko 23.11.2005 18:51

Kuka tykkää musiikinhistoriasta? Anna-Stina RAKASTAA sitä!!!!! <3 Ei ny sentään.. Just tultii kotii ja tein spaghettia ja bolognesea. Ja mitä Olli tekee? Ei oo paljoo vaihtoehtoja: pelaa. Ei muuta. Mo.

Rakas Päiväkirjani!Tiistai 22.11.2005 23:30

Olihan tuo aikamoinen päivä taas tänää. Herätin itseni pitämällä parit muskaritunnit miun lapsosille Onnelantiellä. Vittu et ulkona on kylllmä. Ku lähin päiväkodilt, melkein kaaduin yhes tooosi jyrkäs alamäes, ku jarrut oli jäätyny. No mie en kaatunu, mut näin kyl ku tien toisel puolel joku mamma veti lipat ja sen nahkalaukku lensi n. sadan metrin päähä. Se jos mikä ol hauskaa. Siis kouluun sit ja siel.... en jaksa kertoo. Enkä usko et ketää kauheesti kiinnostaakaa. Salkkarit tuli! Paisti (eli paitsi) sitä enne bb-extra. O.C. myös ja muodon vuoksi:a täs just kattelen. Väsyttää ehkä maailman eniten!

Olli <3 tekee ruokaa (hyvät ruokailuajat..) ja huutelee: "Oijoijoijoi oijoijoijoi, ananas coconuts bananas, oijoijoijoi" eli aika lujaa taitaa silläki mennä. Joo. Mo.
- Vanhemmat »