IRC-Galleria

ansu_v

ansu_v

kylkeä kyhnyttää, lanteilla liehittää

NIIN SIISTII!!!Tiistai 15.04.2008 22:45

Helvetti... Niin siistei asioi nyt kyl tulee pitkin kevättä, etten nahoissani malta pysyä!

Ihan ensteks on kiva tehdä edelleen kahta työtä, joista molemmista TYKKÄÄN!

Sit torjantaina Tampesteriin Henkkaan JJ:n keikal! Jotain sooloilua... Niin helvetin hienoo lähtee Pemmin kaa radal! Ja nähdä Sini ja Eeva...:)) RISTUS!

Sit tää herkku jatkuu perstaina: Nimittäin UUS KING SIZE SOFFA TULEE MEILLE!!! Sin meni etelänmatkavaluutta, mut who cares? Pääasia, et on ihan helvetin helmi sohva koton! Jos Pemmi rakasti mein vanhaa sohvaa, ni tää uus vie Pemmin kyl aivan uusiin sfääreihin... TIDII!

Okei nojoo! Sit ens viikon perstaina tapahtuu jotain sellasta, mitä ei oo tapahtunu toviin... RADALLE MARIAN KAA! Voi kehveli... NIIN SIISTII!!! Ja viel KEIKAL, mut ei Dingon, vaan YÖn... Mut eniveis; KEIKAL! Ja viel kuitenki vähä kauemmas, ni ehtii fiilisteleen maailman parasta kesää, kesää 2006:)) Vai oliko se 2005? Ei ku 2006... Silloin ei oltu köyhii eikä kipei, eikä työ haitannu harrastusta! Tai no köyhii kyl, mut vaik tilil ois ollu vaa 20 äyrii, ni se piisas juur keikkalippuun ja bensat tankattiin sit pakkasen puolel... LAVIT!

Ja sit vapun lusin töis, mut sit... Vapun päivän tää lähtee Pemmin kaa risteileen! Varokaa vaan... Vaikka nollabudjetil lähdetään, niin voin kertoa, et vauhtia tulee piisaamaan! Niin ku aina Pemmin kaa, vaikka vaan vettä lipitettäis:)) Ehkä parempikin noin, sillä mä oon viime kerroil vetäny pikkasen överiks... Vai oonko? Enhän oo PEMMI?

No joo no... Tätä mun jorinaa nyt tuskin monikaan viittii lukee! Mut RAIRAI...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.