IRC-Galleria

ansu_v

ansu_v

kylkeä kyhnyttää, lanteilla liehittää

Raksut...Torstai 24.05.2007 02:06

Rakennekynnet! Mitä ne ovat? Kivat ja kauniit naisellisuuden korostajat!
Mutta...

Voi hitto ku on hankala avata pullon korkkeja, siis kierre sellaisia, josta uhkaa kuolema, jonka aiheuttaa pepsimaxin puutostila!

Vessahätä tarvii ennakoida ainakin varttia aikaisemmin, et kerkii saamaan housun napit auki ennen "myöhäistä jo"- kiljahdusta...

Pankkikortti tippu lattialle; jätänkö sen siihen ja palaan takaisin sohvalle makaamaan ja jätän ruokaostokset (lue: kierroksen Myllyn vaateliikkeissä) väliin? No en, ku haen keskuspölynimurin ja imuroin sen irti lattiasta, jotta voin lähteä ostamaan ravintoa perheelle (lue: uusia kesävaatteita ja asusteita) ja letkun jätän lojumaan, etteivät kynnet vaurioidu taistelussa anakondaa vastaan!!! Mies voi ees ton hoitaa kaappiin, ku ei imppaa kuiteskaan...

Ja OU MAI GAAD! Ukko kuorimaan muusipotut, ku siis nää kynnethän voi vaurioitua, jos sivallan vahingossa kuorimaveitsellä sopimattomasta paikasta!!!

Ja siis kaikki muukin epämiellyttävä ja varsinkin FYYSINEN työ on kielletty, ettei kynsiin kulutettu raha mene hukkaan sen takia, et oon menny tonkiin pihamaata jonkun kukkapuskaistutuksen takia!!!!!!!

Siis daa!!! Mitä olisinkaan ilma raksuja? Huomattavasti toimintakykyisempi nainen, mut en läheskään näin onnellinen ihanista kynsistäni:) Ja täytyyhän sitä mussa nyt jotain edustavaa olla, ni olkoon ne sit nää kynnelit!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.