IRC-Galleria

perskeleTiistai 30.12.2008 22:11

aina ku oon kiukkunen puran sen dissaamalla mötley crüeta. miks vitus?

sixx syyttää kaikesta paskasta vaan sen porukoita ku sen ukko lähti kiitää ja sen mutsi ei rakastanu sitä. VAI NIIN. se kuultiin siinä sen kirjassa n. sataviiskytkuus kertaa (ellei enemmänkin)
okei ne oli sen päiväkirja merkintöjä mut siis kamoon.

ja kyllä, en tiedä mitä selitän just nyt joten heippa! (ja taas dissasin nikki sixxiä. dissaan sitäki aina. en tajuu. miks kirjotan tän sulkujen sisään sitä en tiedä)

nyt alko vaan vituttaa ton kaiken nauramisen jälkeen. syytän huomista ja huomisen bussi aikataulua. en vedä mötleytä tähän vitutukseen mukaan.

lainaan yhden jäbän sanoja
"pistä peukku perseeseen ja heitä voltti"

miten toikaan liittyy mihinkään? ei mitenkää, se on vaa siisti juttu.

ja vielä yks 8'DDDDDDDDDDTiistai 30.12.2008 21:53

ah näistä kuvista sain päivän naurut ja ajattelin sit piristää teidänki päivää

lisäyksenä et mötley crüe on helvetin kova bändi jota arvostan ja se on vaikuttanu muhun tosi paljon mut silti.. voi niillekkin vähäsen naureskella.

... 8'DDDDDDDDddddddTiistai 30.12.2008 21:50

tää ois muute iha jees kuva mut KATTOKAA NIKKIÄ JA TOMMYY (varsinki nikkiä)

... 8'DDDDDDDDDDDDTiistai 30.12.2008 21:47

[Ei aihetta]Tiistai 30.12.2008 18:45

kerroin mutsille tosta mun nikki sixx unesta ja sen eka reagointi oli et " MIKÄS PEDARI TÄÄ SIXX ON!?!?!?" se ei ymmärrä et me oltiin vaan ystäviä!!

ja se oli vaa uni....................
8(

oon aika vitsinikkariTiistai 30.12.2008 01:14

Nelli sanoo:
kakkapy lly
Enna sanoo:
kohta oon ellen käy vessassa

[Ei aihetta]Maanantai 29.12.2008 14:58

Hengasin just Nikki Sixxin kanssa. Äijä oli nii herrasmies et osti mulle whitesnaken keikalle lipun (vaikka se ei näköjään diggaa siitä bändistä) ku unohin sen mun lipun kotiin. Se osti mulle myös lentolipun los angelesiin ku lupasin tulla käymään sen luona losis!! Käytiin myös bileissä missä oli vixenin muijat ja ne vittu diggas meikästä! hah lauloin niitten kanssa ja sixx oli aika kaasussa niinku yleensä 8) tää kaikki siis tapahtu ku sixx oli suomessa. lensin sit losiin ja hengailin sixxin luona. siellä kävi esim. mick joka oli vanha kurppa mut silti iha vitun äijä (se heitti mulle röökin). nohhh sit sixx oli hankkinu 12 tosi söpöö pientä koiraa ja ne leikki siinä pihassa ja siinä oli semmoset aidat ympärillä ettei ne pääsis karkuun. niitä hoiti semmonen ennustaja eukko. ihan mukava eukko sinäänsä paitsi se ehkä pölli ne kaikki koirat koska niitä ei ollu enää yhessä vaiheessa siinä pihalla. me etittiin sit sixxin kanssa niitä koiria ja jäätiin sit istuu jonnekin losin kadulle. sit sixx alko itkee ku se kaipas sen koiria =(( noh mä sitä sit lohdutin siinä ja sit sixx halas mua ja sano et mä oon sen paras kaveri (siistiii). sit me hengailtiin äl aan kaduilla ja sit mun piti lähtee takasin himaan. sixx sano et mä voisin ihan millon vaa tulla taas sen luo. sit se soitteli mulle ja me tekstailtiin ja kaikkee 8)

tää oli siis unta. =D

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.12.2008 00:33

ooOOOooooooooooo carcassonneee jouppelis hmm näinpäs hassua unnta hihihiiii

ISI 8(Torstai 25.12.2008 16:28

ukkeli sit sairaalassa viikon et hyvää jouluu sillekkin ja ehkä uutta vuotta. perkelE
se siis joutu johonki leikkaukseen mut en tiiä mihin. meni just ajoissa sairaalaan muute ois voinu käydä pahemmin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.12.2008 01:48

tulipas tänään naurettua sakarin villapaita pelille. =o