IRC-Galleria

arizona-girl

arizona-girl

Braziliassa..

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 09:34

Jahas,on ollut niin kiiretta (hah no ehka toi FACEBOOK) saa nyt enemman huomiota kun ulkomaan frendit ei ymmarra suomea)

etten oo taalla ehtinyt kaymaan miesmuistiin.
Tajusin tanaan miten tylsaa arki on blaah ja kaipaan niin actionia mun tylsaan elamaan.

Arki pyorii toiden,kaupassa kaynnin ja ajoittain kunnostautuneena vatsojen tekemiseen olkkarin lattialla.
ehka huomaan valilla pitkastymisen merkkeja myos siita etta huomaan sisustavani kotia uusiksi koko aika. No sekin ehka vaikuttaa etta koti = toimisto, kukapa sita nyt rumassa toimistossa viitsii tehda toita, tehdaan siita mahdollisimman viihtyisa hah!

Casey saakeli on niin busy viikolla ettei ehdita nakemaan ollenkaan josta mielenosoituksena oon kiukutellut jo useamman paivan. Mita, hah - eiko maailma pyorikaan mun ymparilla.

Noh, perjantai piristaa vaikka kun tanaan puhuin aitin kanssa puhelimessa niin saakeli menin ihan lukkoon kun mama sanoi etta nythan on torstai.
Ma olin viela keskiviikossa ja nauurettiin etta no hyva etta soitin niin tieda missa paivassa tassa mennaan. Joskus taalla viikonpaivsisa menee laskut sekaisin - siksikin on ihan hyva valilla tsekata mita muussa maailmassa tapahtuu.

Tanaan on jostain syysta ollut kauhea koti-ikava, mita ei oo ollu moneen kuukauteen.Ikava kaikkia suomen ystavia niin etta meinas alkaa tanaan itkettaa.
Noh, naitahan tulee viela mutta koti-ikava on kylla aika P...A fiilis juuri silloin kun tarttis omat ihmiset lahelle ja te ootte niin saakelin kaukana.

Ootte kaikki tanaan mun ajatuksissa, sinakin siella joka pidit hauskan ihmisen biologian tunnin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.