IRC-Galleria

arskakami

arskakami

sano arska vaa ;)
no, eilisiin muistiin_panoihin_ (xD) viitaten pyysin yhden pari päivää sitten tapaamani tytsyn mesen. koko ei-linen ilta ja yökin (xD!!) meni sitten mesettäessä tän muijan kanssa. olin erityisen nopea liikkeissäni (kuten aina xD) ja sovin kisulin kanssa treffit jo täksi illaksi! :-O muijani treffasin hänen luonaan... ja olin komeana kuin mikä: fledani oli geelin kiilloittama ja parta veteni suorastaan viettelevä huhhuh kyllä siinä huomasi, että muijani iso sisko kävi myös kuumana.;) taas kelasin, kuinka arskalle heruu muijia, oikein pieniä (ja vähän suurempiakin xD) KISSi mirrejä. mul on aina monta muijaa pyörityksessä ja mikäli yks päättää jättää mut (mitä ei kyl koskaan oo tapahtunu, lotta ei vaa vastaa mun puheluihin, mut kihla sormus ainakin mun nimettömäs on edelleen), nii vara muijia löytyy aina...

tapasin myös ehkä pä tulevan appi ukkoni ja hän kin ihastui minuun heti, kun ylpeänä esittelin itseni – tietysti burberry huivi kaulassa. tyyli tajuinen an oppi kadehti burberry huiviani ja lupasin ostaa hänelle joulu lahjaksi saman laisen. muijani isän suhteen täytyy kuitenkin olla varuillaan, ettei se iske mun kimp_puu_n (xD), minä kun en tunnetusti ole sellaisten perään... vaikka toki kimppa kivaan on tämä isukkikin terve tullut (olenhan minäkin seksuaalisesti epä korrekti xD).

tapaamisiin!

rakka Udella,
arska :)

ps. yhdessä tyttö ystäväni kanssa päätimme aloittaa uuden harras tuksen, nimittäin larppaamisen! innolla odotamme viikon lopun larppaus tuokiota; menemme kouvolan kuusi metsään ja teemana musta ero tiikka, ja sehän on arskan mieleen......;)!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.