IRC-Galleria

asoo

asoo

My fb its Aso Palani 

ramadan karim<3<3<3Maanantai 01.08.2011 07:50

Ramadan Mubarak kaikille lukijoillemme ja kollegani Editors! Niille Pohjois-Amerikassa, Fiqh neuvoston North America on ilmoittanut, että ensimmäinen päivä Ramadan on maanantai, 01 elokuu 2011.

Allah auttaa meitä kasvamaan lähemmäs Häntä tässä siunattu kuussa kasvattaa palvonta, puhdistaa niyyah, anteeksi syntimme ja tehdä meistä kansan keskuuteen Jannah.

Ramadan voi olla vaikeaa, mutta se on myös kriittinen aika hengellisen kasvun.

Olen käytännössä taistelulajien kuutena päivänä viikossa, ja joka vuosi ramadanin aikana tunneillani esiintyä paasto aika. Tämä vuosi tulee olemaan vaikeaa, koska Ramadan on keskellä kesää ja päivät ovat pitkiä ja kuumia.

Tällä kertaa viime vuotta minua (ei-muslimi) opiskelutovereiden sanoisi minulle, "Oletko kunnossa? Olet kalpea." He kysyvät minulta, "Kuinka monta päivää jäljellä?", Ajattelu, että odotin innolla loppuun Ramadanin voisin syödä taas normaalisti.

Yritin selittää että kyllä, se on vaikeaa, mutta se ei tarkoita haluan sen lopettaa. Ramadan on hämmästyttävä paradoksi, siunattu palapeli tapaisena. Koemme vaikeuksia ja olemme kiitollisia siitä, koska vaikeuksia ja uhri ovat lähde Ramadanin siunauksia, salaisuus valtansa. Jos se olisi helppoa, mikä olisi kohta?

Vaikeuksia, kalvava nälkä ja kuivaa jano, heikkous ja energian puute me menemme noin jokapäiväistä rutiinia, työ, koulua, jotka hoitavat lapsemme, ja sitten rukoilemalla öisin, jolloin Dua ", kostaakseen kunnes itseni uupuneeksi ja heikkoja - kaikki tämä on salainen kunnian Ramadan.

Salaisuus Ramadan on puutetta. Se on avoin salaisuus, mutta niin monet ihmiset ymmärrä sitä. He nukkuvat koko päivän ramadanin aikana, ja sitten seurustella ja syödä koko yön. He todella lihoa ramadanin aikana. He Miss koko pisteen Ramadan.

Meidän pitäisi kokea vastoinkäymisiä. Meidän pitäisi herätä fajr, menossa töihin, kiinni meidän päivittäisiä rutiineja, ja sitten hillitsevästi meidän ruokailu jopa yöllä. Meidän tulisi kasvattaa salat (rukouksen), dhikr (ylistäen Allah), ja lausuen Koraania. Meidän tulisi etsiä vaikeus Ramadan.

Kun teemme tämän vilpittömästi, etsien vain Allahin edessä, Allahin palkintoja ja anteeksiantoa vyöryvät elämäämme.

Kuvittele, mitä Ramadan oli kuin että Profeetta (SAWS) ja Sahabah, paasto on 120 astetta lämpöä, menee noin asiansa, taipumus kasveja, kaitseminen eläimet, metsästys, kaupankäynti, juokseva asuntovaunut, vaikka taistelut taisteluita, ja sitten murtaa nopeasti muutamalla päivämäärät, kupillinen maitoa, ja ehkä muutama puremiin lihaa, jos he olivat onnekkaita.

Kuvittele miltä tuntuu juuri nyt ihmisiä Itä-Afrikan, jotka kokevat kuivuus ja nälänhätä. (Jos voit, klikkaa tästä lahjoittaa vähävaraisille perheille).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.