IRC-Galleria

Eilen oli pikkujoulut, ja pikkujouluista seuraa krapula. Heräsin puoli yhdeltätoista ensimmäisen kerran, kun ystävällinen nainen tiedusteli haluaisinko tilata Katso-lehteä. Kieltäydyin tokkuraisesti. Seuraavan kerran heräsin puoli yhdeltä. Silmät sain auki puolittain ja tihrustelin hämärää huonetta. Nälkä ajoi keittiöön, ja keitin kädet täristen tulisen nuudelikeiton. Harkitsin seuraavaa liikettä.

A) voisin imuroida ja siivota vessan. Olisihan se tuskallisen nihilististä aluksi, mutta sen jälkeen olisi hyvä mieli, ja voisi nukkua maailman loppuun asti.
B) voisin lukea hesarin ja istua koneen ääreen viimeistelemään opinäytettä. Olisihan se aika ikävää, mutta eiköhän se onnistuisi.
C) voisin arpoa xboxilta elokuvan, ja koteloitua katsomaan sitä ryystäen äänekkäästi tulista nuudelikeittoa, ja miettiä sitten kykenenko tekemään mitään.

Valitsin yllättäen C:n. Katsoin typerän semifuturistisen tehostespektaakkelin, jota oli yritetty pehmentää vuosisadan vaihteen New York -retroilulla. Elokuvassa oli kaunis mies, mutta se ei juuri sykähdyttänyt. Seuraavaksi keitin lisää nuudelikeittoa, ja laitoin toisen, tällä kertaa täysin futuristisen nörttifantasian pyörimään. Muistelin, että elokuvassa alakulttuuripiirit olivat huomiotaherättävämpiä, hahmot pukeutuivat hienommin ja musiikki oli parempaa. Petyin, mutta oli siinä onneksi muutama hyvä kohta, pari hyvää repliikkiä, yksi hyvä asukokonaisuus ja yksi edelleen hyvä biisi. Kai se oli ihan hyvä leffa loppujaan. Joskus.

Kämppis tuli kotiin. Rapsuttelin itseni irti peitoista, ja pukeuduin. Pyöräilin nihkeästi kauppaan, jossa hiippailin pitkin käytäviä huppu syvälle päähän vedettynä katse lattiassa. Postissa painoin pääni vielä syvemmälle hartioiden väliin, ja puhuin käheällä äänellä.

Kotona järjestin huoneeni. Uudet kengät on orgastista! Krapula katosi niiden myötä. Nyt koteloidun lukemaan lemppariandrogyynihomostani, joka vaihtaa väriä.

Huomenna voi tehdä juttuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.