IRC-Galleria

aurinkoleijona

aurinkoleijona

space cat. ॐ

O-HAIOOO ^____^ klo. 07:52Perjantai 10.07.2009 04:52

Tulin juuri aamuseikkailulta. :) Taalla on tosi kuuma.

Menin syomaan aamupalaa yhteen paikkaan, joka on 24h auki. Aamupalaan kuulu NATTO eli madatetyt pavut. Ompa nyt sekin elamys sitten koettu. :DD Maksaessa aamupalaa, myyja oli hyvin otettu, kun opetin sille suomea ja englantia. ARIGATOOOOOOOOOO......

Sen jalkeen menin kyseisen ravintolan alakerrassa sijaitsevaan kauppaan ja ostin ruokaa ja kahvia ja ja ja.... OUTOA TUPAKKAA. En polta usein eika nytkaan tehny mieli, mutta naita oli pakko ostaa. :D Menthol-tupakkaa, jonka filtterin sisalla on pieni kapseli, jonka voi halutessaan rikkoa puristamalla. Se vapauttaa viela lisaa mentholia. Taalla on muutenkin outoja tupakoita. Yhta (en muista nimea) mainostetaan kahvitupakkana. "Kaikille kahvin ystaville."

Se on tullu huomattua, etta taalla on aivan liian vahan roskiksia! Ei juuri missaan. Automaattien luona aina joku pieni. Automaatteja on kylla ihan joka puolella ja hamarissa paikoissa. On aika paradoksaalista etta taalla ei silti oo roskia yhtaan missan. Ei missaan! Ei edes tupakan tumppeja.

AINIIN! Asken eksyin tassa lahella vaikka olin tutulla kadulla. Paras eksyminen aikoihin! Lahdin kavelemaan pikkukujalle ja loysin sielta pienen kaytavan, jonka paassa oli pieni KISSA-PYHATTO!!!!!!!! <3333 Laitoin kadet yhteen ja kumarsin pitkaan. Tulin niin onnelliseksi. ^___^ Otan kohta aidin kannykann ja kayn ottamassa kuvan siita.

Tanaan tulee varmaan suunnattua Akihabaran elektroniikka-mekkaa kohti. Sielta pitais ostaa jonkun sortin digikamera. Koko aika tekis mieli ottaa kuvia, kun silmat osuu mita mielenkiintosempiin yksityiskohtiin. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.