IRC-Galleria

azhir

azhir

Edi^^ tralalalaa pumppaa

Antin synttärit.Sunnuntai 19.10.2008 23:45

Pelottavaa. Astut sisälle ovesta ja meininki on niin täysin täysin eri kuin mitä yleensä.
Näin tämä menee yleensä:
Ihmiset istuvat sohvilla kaljapullot kourassa, meininki on kovin hiljaista ja televisio, tai jokin muu peli tai kuva joka liikkuu jostakin suunnasta on päämielenkiinnon kohteena. Muutamia lauahduksia ja kuulumisten vaihtoa saattaa ilmentyä, mutta kun ollaan juotu se kolmas tai neljäs pullo, aletaan pelaamaan juomapeliä. Juomapelin jälkeen mukaan astuu singstari jonka jälkeen siirrymme jonnekkin kalliiseen baunssimestaiseen baariin, tai lähdemme paikanpäältä kotiin joko liian nopeasti juotujen kännien seurauksena, joku alkaa murjottamaan, joku ehkä väittelee jostakin pirun typerästä asiasta ja kaikki tuntuvat vain kovin kaavoihin kangistuneilta. Joka ilta mukana on draamakohtaukset. Ne ovat tylsiä ja etsitään aina syyllistä. Joku on aina tehnyt jotakin vääryyttä toiselle.

Tällä kertaa meininki oli:
Astun sisään ovesta ja ihmiset keskustelevat, taustalla soi musiikki, mutta kukaan ei aio edes ehdottaa youtubesta videoiden näyttöä tai juomapelien pelailua. Sosiaallinen humala on aika etusijalla ja naurua kuuluu monista eri suunnista. Ihmiset ovat yksi iso porukka, ja kukaan ei ole eristäytynyt joukosta odottamaan, että häntä huomioitaisiin.
Minua alkaa epäilyttää ja pelottaa juhlien kulku. Apua! Tukeuduin Siiriin kun en oikein tiennyt miten pitäisi olla, jotenkin se kaikki itseluottamus mikä on ollut on myös kadonnut aivan totaallisesti hetkeksi. "ketä nää ihmiset ees on?".
Ihmisitä kuvia:
Stidi on aivan helvetin mahtava tyyppi! Viihdyttävä ja mielipiteet paikallaan. En tuntenutkaan oloani tyhmäksi.
Samppa on samppa. Kännissä, mukavan rauhallinen veikko. Omaperäinen.

(jokaisen ihmisen kohtaan voisi kirjoittaa perään sanan sosiaalinen. Paikalla ei ollut ketään kenen kanssa olisi ollut vaikeaa keskustella... :D paitsi jostakin syystä Teemu ja se työkaveri jonka nimeä en muista.)

Enni sosiaalisuus tunnettuna myös aikasemmin Ale reissusta. Enni on ehkäpä hiukan temperamenttinen tapaus. Mukava ihminen ja ... noh.. naismainen.

(meneeköhän nämä edes lähellekkään)

Hanna ja Viivi on samassa sanassa "puhtaus", tai "tulevaisuus". Jotakin sinne päin. Kummallain on aika suuret tavoitteet elämälle. Olli joka oli veli, nimeän vain Alienin rintakehäksi, koska siltä se näytti. Alien istutettu rintakehään. (ei herneitä nokkaan kiitos)

Antti oli perus Antti, eli kun ollaan humalassa ei meistä kummastakaan oikein irtoa sitä jutunjuurta. Aina välillä joo, mutta kerrankin on olemassa kaveri jonka kanssa on oikeastaan todella hauskaa vain selvinpäin.

Siiri ei ollut pissis. Joka oli yllätys minulle. En ainakaan huomannut sitä pissis kohtausta tai ilmettä, minkä yleensä huomaan kun Siiri alkaa olemaan humalassa. Nyt Siiri oli vain perus seurallinen ja aika hymyilevä tapaus (jos ei niiitä muutamaa välikohtausta ja lausetta muisteta)

Iidan kanssa keskustelin. Pidän Iidasta. En ole oikein koskaan saanut henkilöstä mitään kovinkaan erikoista kuvaa, en positiivistä ainakaan, mutta nyt viihdyin. Hauska mimmi se on, vaikka puheen aiheet olivatkin ehkä aika arkisia, mutta Iidan sija nousi aika korkealle ja jäi hyvä maku suuhun.

Harri oli ehkä eniten sen oloinen, että ei kuulu joukkoon, mutta sen oloinen ihminen ei ollut kyllä sitä. Kyllä siitäkin jutun juurta irtosi.

Jere ja Vp olivat aika visiitillä, ja joku mimmi josta en tiedä kuka se oli. En paljoa keskustellut.

Teemu oli perus hiljainen tapaus, loppuillasta perus epäsosiaali känni.. (mut sillä on kyllä kivat silmät) Se työkaveri, jonka nimi on kadoksissa vaikutti aika.. noh tylsistyneeltä. Minä olin tylsä. Yritin kovin sille selittää kaikkea hassua, mutta se blokkas niitä aika hyvin. :D oonko mä oikeesti niin tylsä!?

Baunssasin Siirin ja Iidan kanssa, toivon dj:ltä Sexybackin .. liian perus, mutta ajattelin Siirin kanssa hyvin vanhojen muistojen vuoksi. Enkä mä oikeestaan mitään baunssi biisejä tiiäkkään kovinkaan. Haha. Mutta aika silleen jees. Kerrankin on aika ei morkkis krapula päivä. Mikään ei silleen vaivaa ja kaikki näyttää vaan hauskalta eilis illassa. Ainut että eeva taas pisti syytöksiksi tekstiviestillä kesken iltaa ja yritin sitä soopaa rupea ratkomaan, mutta en mä jaksa. Ymmärrän, että olen puhunut asioita eteenpäin, mutta en ole puhunut nimiä. Joku on olettanut nimiä ehkä oikein ja siitä tullut taas sama soopa siitä että Oona on paska ihminen. Muutenkin asia mistä olen puhunut on suorastaan vaan anteeksi nyt vaan mielestäni niin helvetin mitätön, ei iso asia.

Saisinko mä joskus viettää sen kivan viikonloppuillan Siirillä ja Antilla ilman, että mulle pusketaan draamaa tekstivietillä?, Pyydän oikein kauniisti, saisinkohan ehkä?

Mutta Antin bileisiin haluan toistekkin. Ihan helvetin hianoja ihmisiä jotka ei ole kangistunut kaavoihinsa.

Tulin kotiin sitten siinä kahden jälkeen, kun on tämä koiran hoito alla, niin en voinut jäädä pidempään. Soin pakkasesta mun seuraavan kahden päivän safkani, tein munakkaan joka levisi lautaselle aika myutyksi ja salaattia runsaalla salaatti kastikkeella. Tänään krapulamättöilin sitten bicmac aterian. Nyt on niin läski olo kyllä, että en haluaisi syödä seuraavaan viikkoon.

Onnea vielä Sampalle (22.10) ja Antille (18.10) synttäreiden johdosta.
^-^ tänään voisin ehkä katsoa bb:n.

tsiigaillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.