IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vuosi vaihtui.Maanantai 01.01.2007 21:30

Olin siis tosiaan siellä kuusjoella nummijärvellä. Oli aika mahtava ilta. Vaikkakin olis voinut olla viel parempi, jos olisin voinut olla ihan jossain muualla. Alkoholia ei tullu käytettyä yhtään. Ainoostaan limsaa. Mut Tiia, Mari, Oona,Lassi ym ym teki mun illasta hauskan. Aluksi luulin kun olin menossa kuusjoel et en tunne niist henkilöist siellä kun vaan Tiian, mut sit selvis et ne bileet on Tiian ja Marin yhteiset. Oli siellä sit kolmaskin tuttu mulle. Meinaan Oona. Mut joo..

Kello tuli seitsemän. Kello tuli kymmenen yli seitsemän. Kello tuli puoli kahdeksan. Kello tuli kahdeksan. Kello tuli kymmenen yli kahdeksan. Kello tuli puoli yhdeksän. kello tuli yhdeksan. Kello tuli kymmenen yli yhdeksän. Kello tuli puoli kymmenen. Kello tuli kymmenen. Kello tuli kymmenen yli kymmenen. Kello tuli puoli yksitoista. Kello tuli yksitoista. Kello tuli kymmenen yli yksitoista. Kello tuli puoli kaksitoista. Kello tuli kaksitoista ja sit pamahti, kuulus huutoa ja sit naurua :D Oli nättei raketei.(Jos nyt niin voidaan sanoa). Sit kello tuli kymmenen yli kaksitoista ja porukka alko valmistautuu paikalta poistumiseen. Kello tuli puoli yksi ja suurin osa porukasta lähti kimppataksilla saloon. Kello tuli yksi ja tunnelma alko laskee(ainakin mun kohdal). Kello tuli kymmenen yli yksi ja mä sain helpottavan tiedon et pääsen kotiin pian.

Katselin siinä sitten kun paikalle tuli kaks jätkää. Ne ja 5 tyttöö tanssi pöydäl ja poltteli tupakkaa.
Mua pyydettiin mukaan mut ei huvittanu. Ja sit pääsin kotiin.

Kotona sitten kun menin nukkuu ni eihän siitä mitään tullut. Illan tapahtumat vaan pyöri mieles. Mu joo... Oli loppujen lopuks ihan kiwaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.